Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een combinatie van fun, sport en uitdaging!

Een trampolinepark in Nacka: Jump Yard! Dit is het derde Jump Yard project van ELI Play met een oppervlakte van ongeveer 1.500m². Eerder werden Jump Yard Barkaby en Jump Yard Helsingborg al geopend.

Lees de Ins & Outs artikelen

Een unieke beleving

Naast trampolines vind je bij Jump Yard ook andere fysieke activiteiten, zoals de Clip ’n Climb klimmuren, een Ninja course en de Twister! Dit biedt nog meer plezier voor de bezoekers, maar vooral meer uitdaging. De bezoekers kunnen echt hun energie kwijt bij een bezoek aan het trampolinepark.

De doelgroep van het trampolinepark

Het trampolinepark is geschikt voor diverse leeftijdsklasse. Voor de jongste jumpers is de main area en tumbling lane geschikt en de jeugd is meer op zoek naar uitdagende en interactieve toestellen, zoals de stunt zone en de ValoJump. Ook voor ouders, vrienden of collega’s is het leuk om naar een trampolinepark te gaan. Een bezoek aan een trampolinepark kan het perfecte teamuitje zijn!

Jump school

Daarnaast organiseren zij jump cursussen voor jumpers van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. De cursussen worden gegeven door professionele trainers. Je leert bijvoorbeeld hoe je een schroef of salto maakt en de verschillende landingstechnieken.

Trampoline park Jump Yard Nacka
Trampoline park Jump Yard Nacka

Loading page...