Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Zeven dagen per week jumpen

Op een bedrijventerrein in Arnhem is een nieuw trampolinpark geopend: JumpSquare. Bezoekers kunnen hier 7 dagen per week terecht om te jumpen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Op maat gemaakt trampolinepark

Alle trampolineparken worden bij ELI Play op maat gemaakt. Elk gebouw is anders en in elk trampolinepark vind je andere toestellen. Bij JumpSquare Arnhem vind je diverse zones: the Main court, Sports zone, Pro zone, Challenge zone en Adrenaline zone. In de Pro zone vind je de high performance trampolines en in de Adrenaline zone vind je de Twister, ValoJump, stunt zone met Battle Beam, Slackline, Rolling Barrel en Ninja Course.

Trampolinespringen voor alle leeftijden

Trampolinespringen is niet alleen leuk voor de jeugd, maar voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen vanaf 7 jaar mogen al komen springen bij JumpSquare Arnhem. Daarnaast worden er ook groepslessen aangeboden voor volwassenen, denk aan trampoline fitness. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht, voor kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar worden speciale MiniJump openingsuren vastgesteld.

Trampolinepark Jumpsquare Arnhem
Trampolinepark Jumpsquare Arnhem

Meer informatie over trampolineparken?

Wil jij meer informatie over onze trampolineparktoestellen, ga dan naar de productpagina hier vind je informatie en foto’s van alle elementen. Of wil je tips voor het starten van een onderneming in de recreatiebranche? Bekijk dan het stappenplan of neem contact met ons op. We helpen je graag met het kiezen van de juiste indoor trampolines.Bekijk alle foto’s


Loading page...