Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Nieuw en uitdagend trampolinepark!

De Zweedse trampoline park keten Jump Yard heeft een trampolinepark geopend in Karlstad. Dit is het vierde Jump Yard project voor ELI Play.

Lees de Ins & Outs artikelen

Bewegen is gezond

Tegenwoordig is een gezonde levensstijl steeds belangrijker. Hierbij hoort gezonder eten, maar natuurlijk ook meer bewegen. Trampolinespringen is een vorm van bewegen die uitdagend is, maar vooral leuk is!

Trampolinetoestellen

Trampolinepark Jump Yard Karlstad heeft een totale oppervlakte van meer dan 1.300 m². In het park vind je diverse trampolinepark toestellen, zoals de Foampit met Battle Beams, een Jump toren, een waterval trampoline en High Performance trampolines. Daarnaast worden diverse balsporten aangeboden aan bezoekers. In het park zijn de Cageball, Multi sport arena en Basket geïnstalleerd.

Interactief trampoline spel: ValoJump

ValoJump is een interactief spel dat gespeeld wordt op de trampoline. In dit trampolinepark zijn twee ValoJump toestellen naast elkaar geïnstalleerd. Bezoekers kunnen individuele spellen spelen, maar ook multi-player games, zoals Superstomp. Twee jumpers gaan dan de strijd met elkaar aan en degene met de meeste punten wint!


Loading page...