Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Uitdaging en fun!

Jump XL Hengelo is een trampoline park met de nieuwste trampolinepark toestellen. Je vindt hier onder andere een Twister, Trapeze en High performance trampolines.

Lees de Ins & Outs artikelen

Van tennishal tot trampolinepark!

De voormalige tennishal is volledig omgetoverd tot een spectaculair trampolinepark! Het park heeft een oppervlakte van 2.500 m² en is in een korte tijd geïnstalleerd. Deze video geeft een indrukwekkende weergave van hoe een trampolinepark tot stand komt.

Spectaculaire toestellen voor trampolineparken

In het park vind je de nieuwste trampolinepark toestellen die voor een unieke beleving zorgen bij de bezoekers. De Twister is een event dat bestaat uit acht trampolines en twee armen die ronddraaien. Het doel is dat de jumpers op tijd over de armen springen. Wanneer een speler geraakt wordt, is diegene af en wordt het spel voortgezet met de overgebleven spelers tot dat er één winnaar over is.

De Trapeze, Ninja Course, High Performance trampolines en Airbag zijn een aantal voorbeelden van uitdagende events bij Jump XL Hengelo. Met de trapeze zwaai je boven de Foam pit en maak je een landing op de foamblokken. Op de High Performance trampolines kunnen jumpers nieuwe sprongen oefenen. Dankzij de speciale jump sheets spring je extra hoog op deze trampolines!

Jouw eigen trampolinepark starten?

Denk jij al enige tijd aan het starten van een trampolinepark? Vraag onze inspiratiecatalogus aan om een indruk te krijgen van de parken die wij realiseren. Voor vragen neem contact op via info@eliplay.nl of bel naar +31(0)411 745 300.


Loading page...