Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Big Bounce – Trampolineparcour, Duitsland

EndemolShine Germany ontwikkelde samen met ELI Play een spectaculair trampoline parcours voor een nieuwe televisieshow: Big Bounce. Maar liefst 400 deelnemers gingen de uitdaging aan en namen deel aan de fysieke gameshow met ruim twintig hindernissen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Big Bounce, een trampolineparkour met uitdaging!

Leisure trends

EndemolShine bedacht een nieuw concept op basis van de actuele trends. Bewegen op een uitdagende manier voor jongeren en volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan free runnen, trampoline springen en ninja courses. ELI Play pakte deze kans met beide handen aan en ging direct aan de slag om de creatieve ideeën uit te werken.

Het grootste en meest veelzijdige trampolinepark

Nog nooit eerder werd een televisieshow ontwikkeld met als hoofdelement trampolines. Elke hindernis werd door de designers van ELI Play tot in detail uitgewerkt. Vervolgens werd het hele parcours van maar liefst 4.500 m2 geproduceerd en geïnstalleerd door ons eigen installatieteam. Het parcours werd ontwikkeld in vijf verschillende varianten. De elementen werden ’s nachts gewisseld, zodat de opnames overdag door konden gaan.

Big Bounce is een totaal nieuw concept geworden. Leisure zoals nog nooit iemand het gezien heeft.

3,7 miljoen kijkers, Big Bounce is een mega succes!

De eerste uitzending, 26 januari, werd bekeken door ruim 3,7 miljoen kijkers. Niet alleen op de Duitse televisie was er aandacht voor Big Bounce Wereldwijd werd de show opgemerkt. Dat komt door het bijzondere parcours. Het bevat nieuwe opmerkelijke elementen, veel actie en dynamiek.Bekijk alle foto’s

Elementen:

Geïnteresseerd in een Big Bounce trampoline parcours?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...