Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Stichting Al-Ayn en ELI Play realiseren samen indoor speeltuin in Irak

Veel kinderen in Irak hebben een traumatische gebeurtenis meegemaakt, zoals terroristische aanslagen waardoor ze hun huis en familie zijn verloren. Daarvoor komt Stichting Al-Ayn in actie. Zij helpen inmiddels al meer dan 60.000 weeskinderen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Keer op keer beleven kinderen plezier in de speelstructuren

Wat doet stichting Al-Ayn?

Stichting Al-Ayn is in 2006 in Irak opgericht om weeskinderen te ondersteunen en te sponsoren. Het doel is om de toekomstige generatie te helpen en hen te voorzien in alle behoeften. Denk hierbij aan eerste levensbehoeften, medische zorg, onderwijsbegeleiding, psychologische hulp, persoonlijke ontwikkeling en recreatieve activiteiten. Het is belangrijk dat deze kinderen opgevangen worden, zich ontwikkelen en zich ‘thuis’ kunnen voelen in een veilige omgeving.

De toegevoegde waarde van een speeltuin

De stichting wil graag dat alle kinderen weer kind kunnen zijn. Zij zorgen voor een veilige omgeving en de ontwikkeling in elke levensfase. Zo spelen de peuters in de toddler / soft play area van ELI Play en vermaken de kinderen zich uren in de speelstructuur. Voor de jongens heeft ELI Play een stoere piraten speelstructuur gebouwd met een klimwand, donutglider en glijbaan. De speeltoestellen voor meisjes staat in het teken van een Arabische stad met felle kleuren en een keukentje waar ze kunnen spelen.

Een jaar na het realiseren van het project is dagelijks nog steeds te zien wat voor invloed dit heeft. Kinderen beleven keer op keer plezier en er verschijnt een lach op hun gezicht. Samen met Al-Ayn zorgen wij voor ‘Every Day a Happy Day’.

ELI Play helpt wereldwijd indoor speeltuinen realiseren!

Vraag je je af waar ELI play speeltuinen levert? Of heb je vragen over het starten van een indoor speeltuin? Aarzel niet en neem gerust contact op met Stan, via stan@eliplay.com of +31 (0)639 550 911.

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...