Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark Jump XL Ede by Boaz

Een nieuw Jump XL trampolinepark in Ede van meer dan 1.200 m². Dit trampolinepark biedt uitdaging, fun, entertainment en is vernieuwend!

Lees de Ins & Outs artikelen

Uitdagend trampolinepark

De combinatie van events in het trampolinepark zorgt voor entertainment voor alle bezoekers! In het midden van het park staat een Twister, waar 8 jumpers het tegen elkaar kunnen opnemen. Daarnaast is de Main Jump met diverse obstakels en een Tumbling lane, beiden geschikt om nieuwe stunts, sprongen en turntechnieken te oefenen. De Ninja Course met verschillende challenges biedt uitdaging voor bezoekers net zoals de High Performance trampolines en de Stunt zone met een Battle Beam, Rolling Barrel en Monkey bar. Natuurlijk is ook de ValoJump in dit park te vinden, elke bezoeker wil een spelletje spelen op de ValoJump en het is ook leuk om naar te kijken!

Nieuw trampolinepark event!

In dit trampolinepark staat een van de nieuwste events: de Extreme slide! Een attractie waarvan je adrenaline krijgt! De Extreme slide is als eerste geïnstalleerd bij Jump XL Ede by Boaz. Van deze super hoge glijbaan glijden bezoekers naar beneden, vliegen in de lucht en landen op de Airbag.

Niet alleen door een nieuw event zal het trampolinepark veel bezoekers trekken. Boaz, de bekende YouTuber die regelmatig video’s plaatst over zijn trampolineparkbezoeken is mede-eigenaar van dit park. Met meer dan 570.000 abonnees op zijn YouTube kanaal, verwachten wij dat vele fans het trampolinepark zullen bezoeken.

Een trampolinepark starten of uitbreiden?

Heeft u plannen om een nieuw trampolinepark te starten of uw trampolinepark uit te breiden? Bekijk al onze trampolinepark toestellen op de website of vraag de catalogus aan. Wij denken graag met u mee om het trampolinepark een succes te maken!Bekijk alle foto’s


Loading page...