Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Jump park met Bungee trampoline en Warped Walls

Jump Yard Skövde is het negende trampolinepark dat de keten opent! Trampolineparken blijven populair en blijven vernieuwen met innovatieve attracties.

Lees de Ins & Outs artikelen

Diversiteit aan trampolinetoestellen

Het trampolinepark in Skövde biedt een enorme diversiteit aan sport en jump attracties. De belofte van Jump Yard is niet voor niets ‘Meer dan een trampolinepark’. Dat maken ze zeker waar! Door de vele attracties trekken zij een breed publiek aan. In het park staat een Jump toren, waar jumpers vanaf springen en landen in de Foam pit. Ook is onze populaire Twister in het park te vinden. Een eyecatcher en een uitdaging voor alle doelgroepen. Van de kleinste kinderen tot free runners, elke bezoeker wil dit een keer proberen! Daarnaast vind je in het park een ValoJump, Battle Beams, Rolling Barrel, Baskets, Tumbling Lane, Waterfall trampoline, Multi-Sport arena en High Performance trampolines.

Bungee trampoline

Een van de nieuwe attracties is de Bungee trampoline. De jumpers worden in een harnas geplaatst en springen met behulp van de elastieken naar ongekende hoogtes. Het is belangrijk om verrassende events toe te voegen in een park, zo blijf je vernieuwend en maak je bezoekers nieuwsgierig.

Ninja Course, Warped Walls en Timer systeem

Bij Jump Yard staat de combinatie van spel, beweging en plezier centraal! De leuke maar uitdagende Ninja Course past perfect binnen dit concept. De Ninja bevat vrijwel alle elementen zoals de Cat-to-cat waar je overheen springt, netten waar je in klimt, ringen waarmee je naar de overkant klimt en rollers waar je overheen loopt terwijl ze draaien. Dit alles zonder te vallen en zo snel mogelijk! De spelers starten door op de timerknop te drukken, doorlopen het Ninja Parcours en eindigen op een van de Warped Walls (hoge variant, middel variant of de triangle wall), waar ze op de finishknop drukken om de tijd te stoppen. Vervolgens zien de spelers hun behaalde tijd op het scorebord verschijnen.

Een trampolinepark bouwen?

Wilt u zelf een trampolinepark bouwen of uw trampolinepark uitbreiden? Bekijk ons ruime brede aanbod aan speeltoestellen, trampoline events en sport courses. Stuur gerust een mail met uw aanvraag naar info@eliplay.nl of bel naar +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...