Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

FEC Movinpark Cernay

Movinpark Cernay opende recent haar deuren. Het park van 1.200m² bestaat uit een trampolinepark, speelstructuur en peuterzone.

Lees de Ins & Outs artikelen

Op maat gemaakt trampolinepark en speeltuin

Alle trampolineparken en speeltuinen worden bij ELI Play op maat gemaakt. Elk gebouw is anders en in elk leisure park vind je andere events en toestellen. Bij Movinpark Cernay installeerden wij een trampolinepark met een grote stunt zone met diverse stunt zone. Een stunt zone met een Battle Beam en Slackline in combinatie met een Airbag en een jump parcours!

Daarnaast is een speeltuin geïnstalleerd waar kinderen kunnen naar boven klimmen en klauteren over touwbruggen en obstakels en vervolgens via de glijbaan naar beneden glijden. In de speelstructuur zijn de speciale Kids trampolines geïntegreerd, zodat ook de kleinste kinderen kunnen springen.

Voor de allerkleinste bezoekers is een peuterzone ingericht. Deze bestaat uit zachte vloerplaten en een kleine speelstructuur. Hier kunnen de peuters en kleuters spelend de wereld ontdekken.

Interactieve spellen

Interactieve games mogen tegenwoordig niet meer ontbreken! Ze geven een boost aan trampolineparken en speeltuinen. In het trampolinepark zijn twee interactieve duo-spellen geïnstalleerd: de CardioWall en de High-9 Duo. Bij beide spellen is het doel zo snel mogelijk de lichtgevende pods te raken tijdens het trampolinespringen. Degene die het meeste of het snelste de pods heeft geraakt, is de winnaar! Ook is in dit park een Selfiecam geïnstalleerd, jumpers scannen hun armband, maken gave sprongen voor de camera en kunnen deze boomerang video delen op social media kanalen.

Meer informatie over speeltoestellen voor Family Entertainment Centers?

Wil jij meer informatie over onze speeltuinen, trampolineparken, sporttoestellen of HiT iT!? Ga dan naar de productpagina’s op onze website, vraag onze catalogus aan of neem contact op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300. Wij helpen u graag bij het starten van uw Family Entertainment Center.Bekijk alle foto’s


Loading page...