Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Speeltuin Binnenplezier Kampen

Het is een enorme ruimte van 2800m² met een ruim opgezette speeltuin die bestaat uit verschillende speeltoestellen. Kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken.

Lees de Ins & Outs artikelen

Binnenspeeltuin met een klimvulkaan

Speeltuin Binnenplezier is helemaal vanaf de grond opgebouwd. Het pand werd gebouwd, de speeltuin ontworpen en daarna konden we aan de slag. De speeltuin bestaat uit een grote speelstructuur met diverse klim events en obstakels, een halve vulkaan met glijbaan, een PowerTower, een grote glijbaan, een Soft Ball arena en ballenbak. Deze attracties zijn gericht op kinderen vanaf 4 jaar.

Peuterzone in speeltuin

Voor de kinderen onder de 4 jaar is een losse peuterzone geïnstalleerd. Deze is meer dan 200m² en is opgebouwd uit zachte vloerplaten met daarop een kleine speelstructuur, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Daarnaast is er een RollerRun, een glijbaan, trampolines, een grote ballenbak en blokkenhoek. Voor de allerkleinsten zijn er verschillende Soft Play items waar zij mee kunnen spelen, zoals een speelhuisje, een wip, een mini glijbaan en speelblokken.

Jump arena met verschillende trampolines

Naast de speelstructuur is een Jump Arena geïnstalleerd met diagonale trampolines en trampolines met obstakels. Ook is er gedacht aan een trampoline voor mindervalide kinderen. Het park is rolstoelvriendelijk en boven deze trampoline hangt een bungee installatie, waardoor het voor alle bezoekers mogelijk is om op de trampolines te spelen.

Van plan om jouw eigen binnenspeeltuin te starten?

Kijk verder op onze website of vraag een catalogus aan voor het aanbod aan speeltoestellen en een impressie van gerealiseerde projecten. Wij maken alle speeltuinen op maat. Dus heb je een idee in je hoofd en ben je benieuwd of dat gerealiseerd kan worden? Neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...