Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

You Jump trampolineparken geïnstalleerd door ELI Play

You Jump is een keten met zeven trampolineparken verspreid over heel Frankrijk. De You Jump trampolineparken zijn populair en bieden enorm veel plezier! ELI Play heeft alle zeven de You Jump trampolineparken ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Uniek aan You Jump is de kenmerkende kleurencombinatie! Hier worden alle bezoekers vrolijk van! Een aantal You Jump parken heeft naast het trampolinepark ook een indoor speeltuin. De voordelen hiervan zijn dat de jongere kinderen ook zelfstandig kunnen spelen en een fantastische dag beleven!

Lees de Ins & Outs artikelen

Voor wie zijn de You Jump trampolineparken?

You Jump heeft een brede doelgroep. Van jong tot oud, iedereen is welkom! De sportievelingen en sensatiezoekers, maar ook families en vriendengroepen.

De trampolineparken van You Jump zijn ideaal voor team building uitjes, verjaardagen, trampolinesessies, schooluitjes of verenigingsuitjes, evenementen en vrijgezellenfeesten. Voor elke gelegenheid kan je terecht in de trampolineparken. Er is veel variatie aan trampolinetoestellen die voor iedereen toegankelijk zijn en plezier bieden.

You Jump Amiens

You Jump Amiens is een van de eerste You Jump trampolineparken die haar deuren opende. Het trampolinepark bestaat uit een combinatie van jump en sport toestellen. Kinderen oefenen stunts op de Main jump en Tumbling Lane en springen van de Jump Toren op de airbag! Voor de meer ervaren jumpers zijn er High Performance trampolines met een Walk Wall!

You Jump Avignon

Een van de grootste parken van You Jump is de locatie in Avignon. Hier is een grote speeltuin met jungle thema geïnstalleerd met onder andere een Klimvulkaan, PowerTower en twee ValoClimbs. Daarnaast is een gave Soft Ball Experience, hierin staan kanonnen waarmee kinderen foamballetjes kunnen schieten en een ballenfontein. Het trampolinepark bestaat uit 1.300 m² met onder andere een CardioWall, Jump Toren, Ninja Course en Dodgeball

You Jump Beauvais

You Jump Beauvais is het trampolinepark waar je interactie vindt! In dit park vind je de Cardio Wall en ValoJump! Interactieve elementen zorgen voor een extra dimensie in een trampolinepark. Het is een verrassende ervaring voor bezoekers en zorgt dat zij nog een keer terugkomen! Daarnaast biedt het park volop andere trampoline events zoals de Twister, Ninja Course, Cage Ball en Battle Beam.

You Jump Chambly

Het ideale trampolinepark voor groepsuitjes, schoolreisjes en vrienden! Bezoekers maken te gekke sprongen op de Waterfall trampoline, Tumbling Lane en van de Jump Tower in de Airbag. Dunk als een echte NBA player in de Dunk Zone of maak de hoogste sprongen op de High Performance trampolines.

You Jump Marseille

Combineer Jump, Sport en Play! De perfecte combinatie voor een uitje voor de hele familie. Dat vind je bij You Jump Marseille. De speeltuin met een grote speelstructuur, glijbaan, kruipbuizen en soft play elementen biedt plezier voor kinderen vanaf 1 jaar. Het trampoline park biedt uitdaging, sensatie en natuurlijk een hele hoop plezier! Jumpers springen van de Jump Tower, spelen basketbal in de Dunk Zone en gaan zo snel mogelijk door de Ninja Course.

Trampolinepark You Jump Marseille
Trampolinepark You Jump Marseille

You Jump Toulon

Trampolinepark You Jump Toulon biedt plezier en uitdaging voor alle leeftijdscategorieën. In dit park vind je veel events geschikt voor groepen! Bijvoorbeeld een de Sport arena waar jumpers een potje basketbal of trefbal spelen en de Battle Beam waar tegenstanders elkaar met grote sticks van de balk af proberen te duwen. De Ninja Course waar spelers het tegen elkaar opnemen en zo snel mogelijk alle obstakels passeren. Er is genoeg te doen voor een fantastische ervaring!

Trampoline park and playground You Jump
Jump tower and Soft Play You Jump

You Jump Valence

Meer dan 1.000 m² springplezier bij You Jump Valence! En dat is niet het enige, ook hier heeft ELI Play een grote speelstructuur geïnstalleerd met kruipbuizen en soft play elementen voor de allerkleinsten. De Ninja Course met verschillende obstakels is een geweldige attractie voor kinderen. Ze klimmen en klauteren over de obstakels zonder te vallen! Op de Battle Beam worden bezoekers een gladiator en duelleren ze met hun tegenstanders. Daarnaast kunnen er diverse balsporten uitgeoefend worden in de Cageball en Dunk Zone.

Een fantastische ervaring beleef je bij You Jump!

Meer informatie over indoor speeltuinen en trampolineparken?

Wij zijn specialist in het maken van trampolineparken! Ben jij benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Download onze catalogus waarin u foto’s vind van onze gerealiseerde trampolineparken en informatie over al onze toestellen of neem contact op met ons sales team.


Loading page...