Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Meer dan alleen een trampolinepark

Er is weer een nieuwe Jump Yard geopend in Zweden! Het park in Åre bestaat uit diverse trampolinetoestellen en sport events. De totale oppervlakte van het park is 1.300 m².

Lees de Ins & Outs artikelen

Springen, sporten en spelen

Trampolinepark Jump Yard Åre bestaat uit twee verdiepingen vol met events. ELI Play heeft een ontwerp gemaakt met een mix van events die plezier bieden aan bezoekers van alle leeftijden. Op de begane grond vind je een grote Jump arena met diverse obstakels, een Tumbling Lane en WalkWall. Voor de bezoekers die op zoek zijn naar meer uitdaging zijn diverse High Performance trampolines, een JumpTower en een Ninja Course geïnstalleerd.

Tweede verdieping

Er is zelfs een tweede verdieping waar diverse events zijn geïnstalleerd! Op de tweede verdieping vind je events voor duo’s en groepen. De Twister blijft een populaire attractie voor trampolineparken! Met 8 spelers tegelijk kun je het spel spelen. Daarnaast vind je op deze verdieping een dubbele ValoJump installatie en een Stunt Zone met Battle Beams.

Bekijk onderstaande video van de installatie van Jump Yard Åre:

Wil je meer weten over trampolineparken en sport events?

Ben jij van plan om een eigen trampolinepark of sportpark te starten en wil je weten wat ELI Play voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met onze sales afdeling va info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Trampolinepark Jump Yard Åre
Trampolinepark Jump Yard Åre

Loading page...