Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

FEC UP2PLAY Ibos-Tarbes

Het tweede UP2Play park is geopend in Ibos, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk. Het is een leisure park van in totaal meer dan 4.000 m² met een indoor speeltuin, bowling baan, karaoke, biljart, jump park, arcade games en heroes academy.

Lees de Ins & Outs artikelen

Een mix van verschillende attracties

Family Entertainment Centers bieden een activiteitenmix voor bezoekers van verschillende leeftijdscategorieën. Het is een locatie waar mensen samen gebracht worden voor een unieke ervaring. UP2PLAY Ibos-Tarbes is zeven dagen per week geopend! Dus bezoekers kunnen altijd terecht wanneer zij een gezellig dagje of avondje weg willen met familie of vrienden.

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin bij UP2PLAY is een waar klimparadijs! De speelstructuur bestaat uit verschillende klimtorens die met touwbruggen aan elkaar verbonden zijn. Kinderen klimmen en klauteren tussen de verschillende verdiepingen waar zij verschillende obstakels tegenkomen, zoals rollers, splatpads en punching balls.

Natuurlijk mocht een PowerTower niet ontbreken in deze speeltuin! Dit is een toren die bestaat uit zes verdiepingen die gemaakt zijn van elastieken banden, dat zorgt ervoor dat de weg naar boven niet zo gemakkelijk is als je denkt! Daarnaast vind je nog verschillende glijbanen in deze speeltuin, een ballenbak en blokkenhoek. Perfect voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Peuterzone

Voor de allerkleinsten is een speciale peuterzone geïnstalleerd. Met een kleine speelstructuur met glijbaan, ballenbak, een speelhuisje en verschillende soft play elementen kunnen zij al spelend de wereld ontdekken.

Meer informatie over activiteiten voor Family Entertainment Centers?

Bekijk ons brede assortiment aan speeltoestellen voor speeltuinen en trampolineparken op onze website. Vraag gerust onze catalogus aan om een indruk te krijgen van wat ELI Play kan betekenen voor u. Voor vragen neem contact op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...