Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

FEC Dix31 breidt uit met HiT iT! Arena

Dix31 is een park van 5.300 m², vol met activiteiten voor de hele familie. Onlangs heeft ELI Play hier een nieuwe attractie toegevoegd: de interactieve HiT iT! Arena.

Lees de Ins & Outs artikelen

Interactieve HiT iT! Arena

De HiT iT! arena is een Ninja Parcours dat bestaat uit verschillende klim events. Spelers gaan met hun RFID armband op zoek naar de verschillende targets in de events om punten te verdienen. Hierbij moeten ze zo snel mogelijk via buizen, netten, ballen en wanden omhoog klimmen en de targets scannen.

Het is een activiteit die zich onderscheid van andere events. Het is een populaire attractie voor een brede doelgroep, zowel kinderen als volwassenen worden enorm uitgedaagd in de arena. Het zorgt voor competitie. Laat vriendengroepen, families of collega’s het spel spelen en na 20 minuten verschijnt ieders individuele score op het scorebord. Iedereen wil natuurlijk bovenaan in de lijst komen! Daarnaast is het een interactief spel waarbij de spelers zich veel moeten bewegen. De perfecte combinatie van sport en fun!

De grote HiT iT! Arena bij Dix31 bestaat uit maar liefst negen events: Quadruple Drill, Elude Elevation, Ballz, Zig-Zag, T-Tandrum, Rope Rumble, Slope Rope, Cargo Crisis en de Double Up.

HiT iT! Arena Dix31 Roques
HiT iT! Arena Dix31 Roques

Ook interesse in een interactieve HiT iT! Arena?

Inmiddels hebben we op verschillende locaties wereldwijd het interactieve HiT iT! spel geïnstalleerd. In Nederland, Duitsland, Japan, Frankrijk, Kosovo, België en Polen. Bekijk alle informatie over de HiT iT! Arena en HiT iT! for kids op onze website of download de catalogus.Bekijk alle foto’s

Elementen:

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...