Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vitaland FEC Pristina

Een gigantisch nieuw Family Entertainment Center in Pristina, Kosovo. Vitaland is een park waar kinderen plezier en avonturen beleven. Het bestaat uit 1068 m² vol met speel-, jump- en sporttoestellen en interactieve spellen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Family Entertainment Center in een winkelcentrum

Het Family Entertainment Center, Vitaland, is gebouwd in het winkelcentrum Central Park. De ideale combinatie! Kinderen kunnen lekker spelen en op avontuur gaan, terwijl de ouders rustig kunnen shoppen. Door de ruime hoeveelheid en diversiteit aan speeltoestellen raken kinderen niet uitgespeeld.

Plezier en actie: HiT iT! Arena

De interactieve HiT iT! Arena is de perfecte attractie voor Family Entertainment Centers. Door de diversiteit aan attracties waar spelers targets moeten zoeken om punten te scannen, vinden zowel kinderen als volwassenen het een fantastisch spel. De Reflect Refract is een klein doolhof waar spelers verward raken door de spiegels tijdens hun zoektocht naar de targets. De Rope Rumble, Zig-Zag en T-Tandrum zijn events voor de echte klimmers! De Road to Victory is voor de spelers die geen uitdaging uit de weg gaan en het event Ballz is voor spelers die onder tijdsdruk toch hun balans weten te behouden! Tactiek, snelheid, balans… je hebt het allemaal nodig om de high score te verbreken.

Binnenspeeltuin voor alle kinderen

Vitaland bestaat uit verschillende activiteiten, waardoor er voor iedere leeftijdsgroep iets te doen is. De binnenspeeltuin bestaat uit een grote speelstructuur met een PowerTower van zeven verdiepingen, een Donut Glider, Glijbanen en diverse klimobstakels. Daarnaast staat de Multi-Sport Arena met interactieve targets waar bezoekers een potje voetbal of basketbal kunnen spelen.

Vitaland Pristina - Made by ELI Play
Vitaland Pristina - Made by ELI Play

360° Klimvulkaan

Het klimtoestel dat je niet kan missen is de indrukwekkende 360° vulkaan. Deze heeft een diameter van 17 meter! Klim met behulp van de grepen op de vulkaan naar de top of ga via verschillende touwbruggen en kruipbuizen in het hoogteparcours naar het platform op de vulkaan. Vanaf daar heb je uitzicht over het hele park! Met de glijbaan roetsjen de kinderen weer naar de volgende attractie.

Peuterzone

Voor de jongste kinderen is een peuterzone ingericht. Hier kunnen de allerkleinsten rustig de wereld ontdekken door te klimmen in de mini speelstructuur, te glijden van verschillende glijbanen en te spelen met verschillende soft play elementen.

Trampolinepark

Een Trapeze, Twister, Jump toren, Dodgeball Arena, Basket, Battle Beam.. het is er allemaal! Een van de populairste attracties in trampolineparken is de Ninja Course door de combinatie van sport en fun. De spelers moeten via de verschillende obstakels in de Ninja Course zo snel mogelijk de overkant halen zonder in de Foam Pit te vallen. Ook de Twister en Dodgeball Arena zijn geliefde attracties, omdat dit groepsactiviteiten zijn. Ideaal voor kinderfeestjes of familie-uitjes!

Interactieve spellen mogen niet ontbreken!

Natuurlijk zijn er ook interactieve spellen toegevoegd in het trampolinepark. Deze maken de jumpbeleving nóg leuker! In het park zijn twee ValoJump toestellen te vinden, spelers springen op de trampoline en zien zichzelf in het spel verschijnen op het scherm voor de trampoline. Ook vind je een dubbele CardioWall in de Jump Arena. Hier worden de snelheid en behendigheid van de spelers getest. In de Dodgeball Arena is de DodgeAttack toegevoegd om het nog spannender te maken.Bekijk alle foto’s


Loading page...