Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Interactieve speeltoestellen voor speeltuinen

Nieuws

HiT iT! het nieuwste event van ELI Play

Interactieve speeltoestellen voor trampolineparken

Volgend artikel

HiT iT! biedt uitdaging, spanning, competitie en entertainment!

HiT iT! Arena’s bestaan uit diverse events met targets. Ga de uitdagingen aan en scoor zoveel mogelijk punten om je vrienden te verslaan.

Wat is HiT iT!?

HiT iT! is een interactief obstakel parcours. De arena’s die wij ontwerpen staan vol met events die zorgen voor uitdaging, spanning, competitie en entertainment.

Voordat het spel begint krijgt elke speler een RFID armband om zich te registreren. Wanneer alle spelers zich geregistreerd hebben start het spel. Het doel is om zoveel mogelijk targets te raken binnen de gestelde tijd. Als de speler een target raakt, verdient hij/zij punten. De targets die het moeilijkste te vinden zijn leveren meer punten op dan de targets die eenvoudig te raken zijn.

Wie zal het spel winnen? De snelste speler die door alle events in de arena gaat of de tactische speler die geen uitdaging uit de weg gaat? Wanneer het spel is afgelopen worden de scores automatisch weergegeven op het scorebord en is direct zichtbaar wie de winnaar is.

HiT iT! locations

The HiT iT! arenas are a popular attraction for sport venues, family entertainment centres and playgrounds. It is a great group activity that is suitable for different age categories. The events offer different challenges: Elude Elevation is great for climbers, Zig Zag is for fast players, Quadruple Drill is for tactical players and Ballz and Reflect Refract are events to have fun!

HiT iT! Interactive tag arena ELI Play
HiT iT! Interactive tag arena ELI Play

Voor wie is HiT iT!?

De HiT iT! arena’s zijn een populaire attractie voor sportlocaties, family entertainment centra en speeltuinen. Het is een fantastische groepsactiviteit die geschikt is voor verschillende leeftijdsgroepen. De events bieden verschillende uitdagingen: Elude Elevation is voor goede klimmers, Zig Zag is voor snelle spelers, Quadruple Drill is voor de tactische spelers en event Ballz en Reflect Refract vooral om plezier te maken!

Waarom kies je voor HiT iT!?

Ondernemers zijn enthousiast over de nieuwe interactieve arena’s van ELI Play! Het brengt meer dan alleen plezier. De arena’s bieden namelijk ook uitdaging, spanning en competitie. Het is vernieuwend, geschikt voor groepen en biedt plezier aan diverse leeftijdscategorieën. Als je een keer in de HiT iT! arena’s bent geweest, dan wil je direct nog een keer!

Enthousiast over ons interactieve event: HiT iT!?

Ben jij benieuwd naar HiT iT! en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met ons sales team via info@eliplay.nl of +31(0)411745 300. Zij vertellen je meer over de arena’s, events en mogelijkheden.


Loading page...