Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Dagrecreatie profiteert van aantrekkende economie

Nieuws

Twister!

3500 bezoekers per week voor Bij de Neut

Volgend artikel

Ultiem trampolinepark in Warschau

Met de bouw van een nieuw trampolinepark met een oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter, wordt de concurrentie in de Poolse hoofdstad in één klap buitenspel gezet. Heel toepasselijk met de komst van het nieuwe element: de Twister! Niet geheel toevallig wordt die attractie ook de grote publiekstrekker van het nieuwe park.

De oppervlakte van trampolineparken neemt snel toe. Zo’n vier jaar geleden was de oppervlakte gemiddeld 500 vierkante meter. Dat is in 2017 gestegen naar zo’n 1.500 vierkante meter. In Polen gaat een innovatieve ondernemer nog een stap verder. Het team van ELI Play ontwerpt en bouwt voor hem een trampolinepark van ruim 2.000 vierkante meter.

Ruimte voor innovatie

Door de enorme oppervlakte van het trampolinepark is er volop ruimte voor de innovaties van ELI Play. Onze ontwerpers hadden nagenoeg carte blanche, waardoor een zeer uitdagend geheel kan worden gecreëerd. Naast Main area’s, Ninja tracks, Dunk area’s en Stunt zones wordt het ultieme trampolinepark voorzien van ELI’s jongste innovatie, de Twister!

De Twister daagt je uit. Snelheid en een goede coördinatie zijn nodig om op de been te blijven. De Twister bestaat uit een roterend systeem met zachte bedekking en daagt je doorlopend uit om niet geraakt te worden. Deze attractie biedt gelijktijdig plezier aan maximaal 8 personen.

Uitdagingen voor iedereen

Het trampolinepark zal plezier bieden aan jong en oud. Dankzij het grote aantal verschillende attracties, kunnen geoefende en minder geoefende bezoekers hun eigen niveau kiezen. De beginnende springer kan zich vermaken in de main area. De geoefende sporter kan zichzelf uitdagen in de Ninja track en daarbij zijn kracht meten met anderen. Ook zal de Ninja track worden voorzien van een time track. Elke dag zal om het baanrecord gestreden worden.

Opening februari 2018

Het ultieme trampolinepark wordt direct na de jaarwisseling in vier weken tijd geïnstalleerd. Halverwege februari zal het park haar deuren openen voor de gebruikers. Volg onze social media posts voor de officiële bekendmaking van de naam en openingsdag!

Twister nieuwe attractie trampoline park ELI Play
Twister, de nieuwste innovatie voor trampolineparken

Loading page...