Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Springplezier voor jong en oud

Nieuws

Happy days tijdens de EAS in Amsterdam!

Big Bounce nu ook in Frankrijk!

Volgend artikel

ELI Play is in september aanwezig op de European Attractions Show (EAS) in RAI Amsterdam. Deze beurs staat volledig in het teken van het thema ‘Leisure’ en duizenden professionals en bedrijven komen hier samen om kennis te delen, nieuwe innovaties te ontdekken en nieuwe leveranciers te leren kennen.

Op de grote stand van ELI Play focussen we ons volledig op onze nieuwe bedrijfsfilosofie: Every day a happy day. Wilt u nog veel gedetailleerder zien wat wij hebben gemaakt? Dan nodigen we u graag uit om te gaan kijken bij een van onze parken in Nederland.

Trampolinepark, Jump XL Hengelo

Jump XL Hengelo is gloednieuw en helemaal gebouwd met ons nieuwe elementensysteem. Dankzij dit systeem hebben de ondernemers van dit trampolinepark de mogelijkheid om in de toekomst de trampoline-elementen om te wisselen, zonder afbraak van de structuur. Het park in Hengelo heeft verwisselbare elementen als de Walk wall, Ninja tracks, Twister en een Dodgeball area.
Adres: Nico Maasstraat 8 in Hengelo
Ongeveer 1,5 uur rijden vanaf RAI Amsterdam.

Trampolinepark, Street Jump Haarlem

Een nieuw franchiseconcept zet in de omgeving van Haarlem voor het eerst voet aan de grond in Nederland. Onder de naam Street Jump zijn tennisbanen in de Tetterodehal in Overveen omgebouwd naar een park van ruim 1.900 vierkante meter. Street Jump Haarlem is conform de BSI PAS 5000 gebouwd, met behulp van het innovatieve staalsysteem dat ELI Play momenteel levert.
Adres: Tetterodeweg 15D in Overveen
Ongeveer 25 minuten rijden vanaf RAI Amsterdam.

Binnenspeeltuin, Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is meer dan een tuincentrum. Met ruim 26.000 vierkante meter biedt dit tuincentrum alles waar u naar op zoek bent. Tijdens het shoppen vermaken de kinderen zich in een grote binnenspeeltuin met glijbanen en trampolines, verspreid over vier lagen in de stijl van een oude fabriek.
Adres: Lithograaf 1 in Duiven.
Ongeveer 1 uur rijden vanaf RAI Amsterdam.

Binnenspeeltuin, KidsZoo Noordwijkerhout

KidsZoo Noordwijkerhout opende in 2011 haar deuren en in samenwerking met ELI Play ziet deze speeltuin er nog steeds als nieuw uit. Dankzij de hoge kwaliteit speelstructuren in combinatie met het onderhoud dat ELI Play sinds het begin uitvoert, weet ondernemer Krijn van Dijk elk jaar duizenden klanten binnen te halen.
Adres: Pletterij 3 in Noordwijkerhout.
Ongeveer 30 minuten rijden vanaf RAI Amsterdam.

Mis de beurs niet en schrijf u in via IAAPA.org. Mocht u tijdens de EAS ook een bezoek willen brengen aan onze fabriek in Boxtel, stuur een e-mail naar marketing@eliplay.com.
Boxtel ligt op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Amsterdam.


Loading page...