Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Stichting Al-Ayn helpt weeskinderen in Irak

Dream & Consider

Crazy Jump verovert markt met sportiviteit en plezier

“Ik wil de AH van de indoor speeltuinen zijn”

Volgend artikel

Opening grootste indoor trampolinepark van Nordrhein-Westfalen

Op de time-lapse video ziet de realisatie van het gloednieuwe Crazy Jump in Wuppertal er soepeltjes uit. Wat hier een paar minuten duurt, is in werkelijkheid een ontstaansproces geweest van enkele weken. De oplevering ging gepaard met enige zweetdruppels, weet Salvatore Failla. Lachend: “Onze gasten hebben niet eens gemerkt dat het laatste springtoestel een half uur voor de officiële opening gereedkwam”.

De bedrijfsleider van Crazy Jump, onderdeel van Sportpark Vohwinkel in Wuppertal met onder meer ook een groot fitnesscentrum, meldt dat de nieuwe attractie een doorslaand succes is. Op topdagen vermaken vele honderden bezoekers – jong en oud – zich in het door ELI Play gerealiseerde centrum, dat véél meer is dan een trampolinepark.

Diverse elementen trampolinepark

In de voormalige tennis-, squash- en badmintonhal blijkt de Dodgeball-attractie populair bij groepen, net als het spelelement van de Basket Jump, de gekke jumps op de Half Pipe en de uitdagende Battle Beam. Eén van de toppers is de Trapez, waarbij waaghalzen na al dan niet gewaagde capriolen veilig – en met een gulle lach – landen in de Foampit.

Bij bedrijfsleider Failla heerst vooral tevredenheid. “Onze gasten, die op zoek zijn naar sportiviteit en plezier, beleven hier echt iets nieuws. Als ze binnenkomen, geloven ze vaak hun eigen ogen niet. Zo veel plezier, met meer dan honderd attracties op ruim 5.000 vierkante meter!”

Trapeze ELI Play

Het succes van Crazy Jump

De Crazy Jump heeft in Wuppertal en omstreken dus een markt aangeboord, met individuele arrangementen en met speciale pakketten voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Failla: “We hadden binnen no time aandacht op regionale TV en radio. Verder hebben we zelf veel werk gemaakt van de promotie op social media. Dat alles heeft gewerkt. Crazy Jump is hard op weg een begrip te worden in heel Nordrhein-Westfalen!”

Bekijk de time-lapse:


Loading page...