Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
HiT iT! het nieuwste event van ELI Play

Optimise

Interactieve speeltoestellen voor trampolineparken

Hoe maak je een ballenbak schoon?

Volgend artikel

Interactieve games populair in trampolineparken

Maak uw trampolinepark interactief! Interactieve spellen zijn populair onder de jeugd en zijn dus een echte toevoeging voor trampolineparken. Wij bieden diverse interactieve speeltoestellen voor uw park.

Assortiment interactieve speeltoestellen

HIT IT!

HiT iT! van ELI Play is uniek! Het is een interactieve arena met diverse events en geïntegreerde targets. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te halen. Door middel van een RFID armband kunnen spelers de targets scannen en punten verdienen. De targets die het eenvoudigst te raken zijn leveren het laagst aantal punten op en de targets die het moeilijkst te bereiken zijn leveren het meeste punten op. Een echte uitdaging voor jong en oud!

Meer informatie over HiT iT!.

ValoJump

Een interactief spel waarbij de speler op een trampoline springt. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren of vijanden te verslaan. Maximaal 1 speler per ValoJump toestel. Duo games kunnen worden gespeeld wanneer twee toestellen aan elkaar gekoppeld worden.

Meer informatie over de ValoJump.

ValoClimb

Een interactief spelplatform voor klimwanden met 7 verschillende spellen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden en kan met 1 tot 2 spelers gespeeld worden. Op de klimwand van de ValoClimb worden verschillende werelden weergegeven voor een echte beleving!

Meer informatie over de ValoClimb.

Dubbele ValoJump installatie in trampolinepark

CardioWall

De CardioWall Freestyle Duo bestaat uit twee spelborden met pods, waardoor spelers elkaar kunnen uitdagen. Spelers moeten zoveel mogelijk pods zien te raken binnen één minuut. Het spel is geschikt voor 2 spelers.

Meer informatie over de CardioWall.

High-9 Duo

High-9 Duo is een interactief trampolinespel. Snelheid, reactievermogen en hand-oog coördinatie zijn belangrijke factoren. De High-9 Duo bestaat uit 3 elementen met pods die boven elkaar hangen. De spelers springen op de trampoline en moeten zoveel mogelijk pods raken binnen één minuut. Het spel is geschikt voor 2 spelers.

Meer informatie over High-9 Duo.

SkyPods

De SkyPods worden tegen de muur geïnstalleerd met 5, 7 of 9 raakvlakken. Voeg een kleurrijke achtergrondprint toe aan de muur, zodat het nog meer aandacht trekt. SkyPods is geschikt voor alle leeftijden en niveaus!

Meer informatie over SkyPods.

Trailblazer

Een interactieve klimmuur die in verschillende varianten beschikbaar is – in een zeshoek of tegen de muur. De grepen zijn eenvoudig vast te houden en geven licht waardoor het klimmen nog leuker wordt!

Meer informatie over de Trailblazer.

DodgeAttack

Voeg de DodgeAttack toe in de Dodgeball arena of Multi Sport arena voor meer interactie! Wanneer een speler het interactieve bord van de tegenstander raakt, verdient hij een punt. De puntentelling wordt automatisch weergegeven op het digitale scorebord.

Meer informatie over de DodgeAttack.

PowrPlay

De PowrPlay kan worden toegevoegd als interactief element in de Multi Sport arena. Dit zorgt ervoor dat een spelletje voetbal of handbal extra leuk wordt. De puntentelling wordt automatisch weergegeven op het digitale scorebord.

Meer informatie over de PowrPlay.

Multi-Sport arena met DodgeAttack en Airtrack

WallRider

Maak de WalkWall interactief! Voeg de interactieve borden toe aan de muur waardoor spelers op een bepaalde manier tegen de muur aan moeten lopen. Verschillende spelvarianten zijn beschikbaar: voor beginnende, semi-gevorderde en gevorderde spelers.

Meer informatie over de WallRider.

AeroStrike

De AeroStrike kan worden toegevoegd aan de Cageball. Gooi de bal door het doel van de tegenstander en scoor zoveel mogelijk punten. De doelen lichten op en maken geluid wanneer ze geraakt worden.

Meer informatie over de Aerostrike.

Selfiecam

Maak boomerang video’s met de Selfiecam. De Selfiecam filmt de coolste stunts en tricks van bezoekers die zij vervolgens via verschillende social media kanalen kunnen delen.

Meer informatie over de Selfiecam.

Timer system

Het Trigger Trac Timer Systeem kan worden toegevoegd aan de Ninja Course, Parkour of stormbaan. Het zorgt voor nóg meer spanning en competitie. Wie zal het snelste de finish halen? Mogelijk om een enkel of dubbel timer systeem te installeren, zodat spelers gelijktijdig tegen elkaar kunnen strijden.

Meer informatie over het Trigger Trac Timer systeem.

Gymeyes

Gymeyes is een videosysteem waarmee bezoekers hun stunts kunnen filmen en delen via social media kanalen. Populaire attracties waarbij de Gymeyes wordt opgehangen zijn de Foam pit, Airbag en High Performance trampolines.

Meer informatie over Gymeyes.

iWall

De iWall bestaat uit een wand met twee schermen waarbij de bewegingen van de spelers worden gefilmd. De iWall wordt gebruikt voor oefeningen, trainingen, work-outs en natuurlijk voor fun! Het spel kan met 1 tot 2 spelers worden gespeeld.

Meer informatie over de iWall.

Interactieve speeltoestellen in uw trampolinepark

Wilt u meer informatie over onze interactieve speeltoestellen voor trampolineparken? Vraag dan onze catalogus met interactieve producten of neem contact op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.


Loading page...