Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Voor EndemolShine is Big Bounce een ‘droomproject’

Dream & Consider

Door het dak

Dagrecreatie profiteert van aantrekkende economie

Volgend artikel

Het draait om eigenheid

Fun, actie, entertainment en gezelligheid. Op deze begrippen hebben Thomas Madej en zijn zakenpartner een ongekende succesformule gebouwd. Het Superfly-uitje is een begrip in Duitsland. In 2020 moeten er 20 parken operationeel zijn.

Superfly Air Sports biedt in haar gloednieuwe vestigingen spannende indoor sportpark varianten zoals een Ninja Parcours, Balance Court, Foam Pits, Tumbling Lanes, Air Ball en Waterfall Trampolines én Flying Dunk Stations. Er zijn lessen en wedstrijden en natuurlijk hoort er bij een dagje of avondje Superfly een goed horeca-aanbod.

Superfly is een complete beleving en ervaring. Elke bezoeker heeft z’n motieven. Wij bieden een full-serviceconcept. A good time for everyone.

Thomas Madej

Superfly Air Sports heeft vestigingen in Duisburg, Dortmund, Wiesbaden, Hannover, Aken en Dresden. In de komende twee jaar volgen openingen in maar liefst tien verdere Duitse steden.

Thomas heeft zijn sporen verdiend in de leisure branche. Zo leerde hij ELI Play kennen. Toen het Amerikaanse CircusTrix in Duitsland voet aan de grond zette, konden Thomas en zijn businesspartner hun droom verwezenlijken. “Het uitrollen van een keten doe je het best met lokale partners, die goed bekend zijn met de eisen en mogelijkheden. Wij hebben een schat aan ervaring met het vinden van de juiste locaties, de wet- en regelgeving en andere belangrijke succesvoorwaarden.”

In de eerste parken werd 1 miljoen euro per park geïnvesteerd. Vergeleken met de nieuwste vestigingen was dat low-budget. Toch waren Duisburg en Dortmund meteen een groot succes. Maar het concept heeft zich verder ontwikkeld. “De variatie in attracties groeit en we weten steeds beter wat aanslaat.”

Thomas houdt zich vooral bezig met de installaties, de hardware. De keuze voor producten van ELI Play was voor hem logisch. “Voor ons zijn de kwaliteit, de betrouwbaarheid, de veiligheid en bedrijfszekerheid chefsache. Onze keuze wordt bevestigd door de staat van de producten. Na twee jaar ziet alles er nog perfect uit. De meerprijs voor topkwaliteit heeft zich al lang terugbetaald.”

Thomas en zijn zakenpartners zijn drukdoende om hun Superfly-concept verder te verrijken en uit te rollen over heel Duitsland. “We maken gebruik van de nieuwste voorzieningen. We hebben perfect licht, geweldig geluid en nog beter geregelde toegang. De horeca is top en elk park heeft een eigen, origineel thema. In dit vak is het de kunst om kwaliteit, beleving en eigenheid te bieden. Denk nooit dat het goed genoeg is. We leren elke dag. Daardoor worden we steeds beter.”


Loading page...