Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Via Amerika uit Japan overgewaaid: Ninja Warrior

Nieuws

We want you!

Hoe past een trampolinepark in een ruimte?

Volgend artikel

We want you!

De Amerikaanse keten CircusTrix kiest voor ELI Play. Deze zomer heeft ELI Play haar eerste trampolinepark in de Verenigde Staten geleverd en opgebouwd. Case Lawrence van CircusTrix, de nummer twee op de Amerikaanse markt, koos bewust voor de Nederlandse leverancier.

De Amerikaanse markt telt zo’n 600 trampolineparken, waarvan 68% in handen is van slechts acht ketens. CircusTrix is met ruim 30 parken een van de grootste spelers. De keten verdubbelt in 2017 en 2018 in omvang en breidt uit naar Europa en Azië.

Amerikaans-Duitse alliantie

Case Lawrence, oprichter en CEO van CircusTrix, realiseerde zijn uitbreiding naar Europa in nauwe samenwerking met Thomas Madej van het Duitse Superfly. Zo ontstond ook het contact met ELI Play. Samen realiseerden we een Superfly trampolinepark in Duitsland. Dat leverde niet alleen een tevreden relatie op, maar ook een entree op de Amerikaanse markt.

CircusTrix kiest ELI Play als trampolinepark leverancier
De eerste Amerikaanse trampolineparken van ELI Play staan in Hoover, Alabama en Little Rock, Arkansas.

Keuze voor Europese leverancier

Thomas Madej: “CircusTrix wil de komende tijd veel parken openen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ze zijn op zoek naar een fabrikant die dit waar kan maken. ELI Play blijkt dat te kunnen. Daarnaast heeft het team van ELI Play veel ervaring opgedaan in de indoor speeltuinbranche en is het bedrijf innovatief en flexibel.”

Deze zomer mocht ELI Play de eerste twee parken opleveren aan Lawrence en zijn gedreven team. Ze zijn ondertussen geïnstalleerd in Hoover, Alabama en Little Rock, Arkansas. De volgende openingen zijn inmiddels in voorbereiding.


Loading page...