Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
“Ik wil de AH van de indoor speeltuinen zijn”

Optimise

Spectaculaire uitbreiding trampolinepark O’Jump Elancourt

Top 5 attracties binnen speeltuinen

Volgend artikel

Ninja Parcours steeds vaker onderdeel van trampolineparken

Het aanbod en de grootte van trampolineparken neemt snel toe. Ook in Frankrijk, waar de ondernemers achter O’Jump groei realiseren door te blijven innoveren. Samen met ELI Play ontwikkelden ze een uitdagend Ninja Parcours.

Eind 2016 installeerde ELI Play in het Franse Élancourt een trampolinepark met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter. Nog geen jaar later is O’Jump zo succesvol dat het park wordt uitgebreid met een Ninja Parcours van 140 vierkante meter. Investeren is volgens deze ondernemer de enige oplossing om de felle concurrentie voor te blijven.

Meer terugkerend bezoek

De praktijk bewijst dat de keuze van O’Jump de juiste is geweest. Sinds het najaar van 2017 is het Ninja Parcours open voor bezoekers. En die zijn niet er niet weg te slaan! Bezoekers gaan massaal voor de nieuwe uitdaging. Dankzij het Ninja Parcours ziet O’Jump niet alleen eerdere bezoekers regelmatig terugkomen; ook een nieuwe doelgroep vindt zijn weg naar het trampolinepark. De snelle groei van O’Jump bewijst een geluid dat we steeds vaker horen onder ondernemers in de leisure sector: met innovatie maak je in de huidige markt het verschil.

Het parcours

Kracht en uithoudingsvermogen staan centraal in het nieuwe parcours. Je krijgt het gevoel mee te doen aan American Ninja Warrior als je er doorheen klimt. Alle spieren in je lichaam worden uitgedaagd. Tieners en volwassenen hebben duidelijk een extra uitdaging gevonden in het park.

Big Bounce

Niet alleen bij O’Jump ziet ELI Play de trend naar uitbreiding met een Ninja Parcours en Freerun activiteiten. Wie zijn trampolinepark verrijkt met deze activiteiten, ziet meer én andere bezoekers aan de kassa staan. Bij ELI Play zijn we daarom al weer bezig met de volgende stap in het door ontwikkelen van trampoline- en sportparken: het uiterst spannende ‘Big Bounce’ parcours van het gelijknamige Duitse televisieprogramma wordt momenteel klaargestoomd voor productie. Opnieuw een exclusieve attractie voor de klanten van ELI Play!

Bekijk de video van O'jump:


Loading page...