Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Family entertainment center Breda

Dit Family Entertainment Center (FEC) bestaat uit maar liefst 7 verdiepingen en heeft een totaaloppervlakte van 3.300m². Voor alle leeftijdscategorieën is hier iets te doen!

Lees de Ins & Outs artikelen

Babyzone en peuterzone

Speciaal voor de allerkleinste bezoekers zijn er speelzones ingericht. Een babyzone die ingericht is met onze soft play producten en een zone voor peuters. In de peuterzone kunnen kinderen spelen in de ballenbak of blokkenhoek, glijden van de glijbanen, spelen met spelpanelen of klimmen over de soft play elementen.

Gigantische binnen speeltuin

De speelstructuur bestaat uit diverse elementen en verbindt verschillende verdiepingen aan elkaar. Kinderen klauteren door de structuur en komen onderweg diverse obstakels tegen waar ze onderdoor of overheen moeten klimmen, zoals de bouncy balls en de PowerTower. En over een van de zeven glijbanen, glijden ze weer naar beneden naar het volgende avontuur!

Naast de speelstructuur is er ook een avontuurlijk touw parcours. Dit parcours bestaat uit drie verdiepingen met tien verschillende touwbruggen. Hier wordt de behendigheid van de kinderen op de proef gesteld.

Indoor speeltuin Kabonk
Indoor speeltuin Kabonk

Uitdagende sportzones

Op zoek naar meer spanning en uitdaging? Op de bovenste verdieping vind je trampolines en een ValoJump unit, een klimwand en een Multi-sport arena. Hier kunnen bezoekers een spelletje basketbal of voetbal spelen. Daarnaast zijn er nog twee parcoursen geïnstalleerd! Voor de bezoekers die hun behendigheid op de proef willen stellen is er een freerun parcours geïnstalleerd. Het andere parcours is een stormbaan die gekoppeld is aan een timer systeem. Twee exact dezelfde parcours zijn naast elkaar gebouwd, zodat bezoekers tegen elkaar kunnen strijden. Bezoekers komen verschillende uitdagingen tegen zoals de PowerTower waarin zij omhoog moeten klimmen, een klimwand, touwburg en klimladder.

Speeltuin events
Speeltuin events Kabonk

Ook een FEC starten?

Wil jij ook jouw eigen family entertainment center of speeltuin starten? Bekijk dan ons assortiment aan indoor speeltoestellen en het stappenplan of vraag de catalogus aan. Voor vragen neem je contact op via info@eliplay.nl of +31 (0)411 745 300. Wij helpen u graag.Bekijk alle foto’s


Loading page...