Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampoline park Yatoo Neuchatel – Switzerland

In Thielle, Zwitserland, bevindt zich een ware oase van plezier en belevenis voor jong en oud: Yatoo Family Center. Met een oppervlakte van 850 m² biedt het trampolinepark een overvloed aan uitdaging!

Lees de Ins & Outs artikelen

Of je nu een ervaren trampolinespringer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en energieke dag uit, het trampolinepark van Yatoo Neuchâtel dat ontworpen is door ELI Play, biedt een unieke bestemming waar plezier en uitdaging samenkomen.

Het trampolinepark bestaat uit verschillende onderdelen voor bezoekers van alle leeftijden. De Jump Arena bestaat uit een veld met verschillende trampolines en obstakels met daarnaast een lange Tumbling Lane waar jumpers de meest indrukwekkende sprongen maken. Ook vind je hier de interactieve CardioWall en de ValoJump waar spel, beweging en plezier met elkaar gecombineerd worden.

Twister in trampolinepark

Ook de indrukwekkende Twister is in dit trampolinepark te vinden. Met vier trampolines nodigt deze attractie springers uit om hun jumpvaardigheden te testen. Het is niet alleen een uitdagende groepsattractie, maar ook biedt deze attractie de mogelijkheid om coördinatie en behendigheid van jumpers naar een hoger niveau te tillen.

Ninja Course met twee verdiepingen

Het echte hoogtepunt van Yatoo Neuchâtel is de Ninja Course die uit twee verdiepingen bestaat en een uitdagend parcours biedt met obstakels die behendigheid en kracht vereisen. Dit gedeelte van het park biedt niet alleen een geweldige fysieke activiteit, maar ook de mogelijkheid voor vrienden en familie om elkaar uit te dagen en te zien wie de snelste ninja is!

Airbag en Foam pit

In het midden van het park staat de Jump Tower in combinatie met een Airbag. Deze attractie geeft waaghalzen de mogelijkheid om de ultieme vrije val ervaring te kunnen beleven. Met een platform van 1,5 en 2 meter hoog bepaalt de jumper zelf de gewenste hoogte van de val. Daarnaast is een enorme Foam Pit geïnstalleerd vol met zachte foamblokken waar jumpers vanaf de jumpbox of trampoline in springen of boven strijden op de Battle Beam.

Meer informatie over trampolineparken?

Wil jij meer informatie over onze trampolineparktoestellen? Kijk eens op de Jump pagina met al onze trampoline events. Wij ontwerpen, produceren, installeren én onderhouden de trampolinetoestellen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met ons via +31(0) 411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s


Loading page...