Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Hupalupa Bursa – Family Entertainment Center

Dit is het tweede Hupalupa Family Entertainment Center waar ELI Play de avontuurlijke binnenspeeltuin, vrolijke peuterzone en het uitdagende trampolinepark heeft ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Dat is slechts een greep uit de activiteiten die het FEC aanbiedt.

Lees de Ins & Outs artikelen

Leisure park voor alle leeftijden

Ontdek een wereld vol plezier en avontuur in het bruisende hart van Bursa, Turkije, waar vrienden en families samenkomen voor onvergetelijke momenten bij Family Entertainment Center Hupalupa. Deze bestemming biedt diverse activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Met een grote speelstructuur, een aparte peuterzone en een trampolinepark heeft ELI Play een deel van het overweldigende speelparadijs gecreëerd dat de verbeelding prikkelt en avontuur stimuleert.

Speelstructuur en peuterzone

De indrukwekkende speelstructuur met drie verdiepingen valt op door de ledverlichting, waardoor deze al vanuit de verte te zien is. Jonge avonturiers tussen de 6 en 12 jaar oud kunnen hier hun energie kwijt door te klimmen, glijden en de touwbruggen te passeren. Aangrenzend aan de kleurrijke speelstructuur is een stoer obstakel parkour gemaakt met diverse klimelementen zoals de Power Tower. Hier kunnen kinderen grenzen verleggen en hun behendigheid testen.

Speciaal voor de jongste bezoekers van 0 tot 5 jaar is de ‘Miniplay’ ontwikkeld. Deze bestaat uit een vrolijke speelstructuur met glijbanen, een ballenbak en kids trampolines. Daarvoor is een grote speelse omgeving gecreëerd vol met soft play elementen zoals de piramide, jungle soft shapes en speelblokken waar ze rustig kunnen spelen en hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Trampolinepark en dubbele Ninja Course

Het trampolinepark in FEC Hupalupa is een ware sensatie voor kinderen tussen 7 en 13 jaar oud. De Jump Arena is perfect voor de jonge jumpers die hun energie kwijt willen en de High Performance Trampolines zijn voor de ervaren jumpers die hun sprongen willen perfectioneren. Voor de basketbalfans zijn er speciale baskets beschikbaar om dunks te oefenen.

Op zoek naar meer spanning? Voor deze jumpers is er een Jump Tower met Airbag en als dat nog niet uitdagend genoeg is dan kunnen ze de unieke dubbele Ninja Course betreden. Degene die dit ninja parcours het snelste aflegt, mag zich een super ninja noemen!

Begin uw eigen Family Entertainment Center

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een Family Entertainment Center te starten? Wij maken diverse speeltoestellen geschikt voor doelgroepen van verschillende leeftijden. Bekijk het brede aanbod aan speel-, jump- en sporttoestellen op onze website of vraag de catalogus aan. Wij zijn altijd bereikbaar via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s


Loading page...