Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

JumpYard Matosinhos - Porto

Jump Yard Matosinhos is zoveel meer dan een trampolinepark! Dit leisure park bestaat uit een enorme binnenspeeltuin, babyzone, trampolinepark en diverse attracties zoals de ValoJump, ZipZag Ride en klimwanden.

Lees de Ins & Outs artikelen

Het beste van twee werelden

JumpYard Matosinhos bestaat uit een indrukwekkend trampolinepark van meer dan 1000 m² en een speeltuin ‘Kidszone’ van meer dan 500 m². Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, een actieve uitdaging of gewoon plezier wil beleven met vrienden en familie dit park heeft voor elk wat wils.

Speelparadijs Kidszone

Kidszone is echt een speelparadijs voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De enorme binnenspeeltuin is opgedeeld in verschillende zones. Voor de jongste kinderen is een speciale babyzone ontwikkeld, waar een kleine speelstructuur met glijbaan, babytrampolines en diverse soft play elementen te vinden zijn. Voor kinderen vanaf 3 jaar is een uitgebreide speelstructuur gebouwd met maar liefst zes verschillende hoge glijbanen, die natuurlijk allemaal uitgeprobeerd moeten worden door elke bezoeker. Met de gave Donut Glider en een uitdagende Kids Ninja Course zijn kinderen niet weg te slaan uit dit paradijs. Een moderne speeltuin bevat natuurlijk ook interactieve elementen, de CardioWall is gecombineerd met de Kids trampolines en de ValoJump met Airtracks.

Spring naar ongekende hoogtes

Dat JumpYard Matosinhos meer is dan gewoon een trampolinepark dat is inmiddels duidelijk. Het Jump park is compleet met een Ninja Course, Jump Tower, Multi-Sport Arena en Stunt zone. Op de High Performance trampolines springen jumpers naar ongekende hoogtes en op de Battle Beam strijden ze om wie het langste op de evenwichtsbalk blijft staan. Ook in het trampolinepark zijn de interactieve ValoJump en CardioWall te vinden, deze events tillen de ervaring van de bezoekers naar een hoger niveau. Daarnaast is het zelfs mogelijk om boven de trampolines uit te stijgen, door een ritje te maken in de skyrider of de klimwanden te betreden.

Ook de droom om een trampolinepark te starten?

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van die droom! Bekijk ons ruime aanbod aan trampolinepark toestellen, speeltoestellen en sport courses. Stuur gerust een mail met uw vragen naar info@eliplay.nl of bel naar +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...