Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark, Superfly Dortmund, Duitsland

Plezier maken is het enige dat telt bij Superfly Dortmund. Een grote diversiteit aan jump- en speelelementen maakt het concept geschikt voor springers van alle leeftijden en niveaus.

Lees de Ins & Outs artikelen

Superfly, een Trampolinepark in voormalige tennishal.

De animo voor tennis nam snel en drastisch af. In de zoektocht naar een nieuwe bestemming voor zijn hal, stuitte ondernemer Thomas Madej op een trampolinepark. Madej ging een samenwerking aan met het Amerikaanse Circus Trix, dat in de VS op 80 locaties indoor trampolineparken exploiteert en in Europa ook voet aan de grond wil krijgen.

Superfly Air Sports biedt 2500 vierkante meter springplezier. Met tal van activiteiten en ruim 50 trampolines, waar per uur 130 bezoekers op kunnen jumpen. Opvallende extra’s zijn de Ninja Course en de enorme foambak. Op zaterdag en zondag kan ook de jongste jeugd (tot 4 jaar) gebruik maken van de trampolines. De area is verder zeer geschikt voor verjaardagsfeesten en bedrijfsevents, inclusief video, deejays en special effects.

Sinds de opening in 2016 overtreft Superfly Dortmund alle verwachtingen. Superfly Air Sports is inmiddels een concept met groot toekomstperspectief. Er zijn al vijf centra geopend en er komen er nog twee aan. In 2019 zullen 20 Superfly-parken zijn geopend.

“We bieden de mogelijkheid om je sportief uit te leven in een coole omgeving. Je ontmoet mensen van alle leeftijden. We denken niet in verschillen, maar in overeenkomsten.”

Thomas Madej

Bekijk de video om te zien wat er te beleven is bij Superfly Dortmund:Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...