Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampolinepark, Jump XL Waalwijk, Nederland

Waalwijk was het zeventiende park van JumpXL. In 2016 was het zelfs even het grootste trampolinepark van Nederland. De opzet van het park sluit naadloos aan op de wensen van de Waalwijkse jeugd.

Lees de Ins & Outs artikelen

De trend: vervang je tennishal door een trampolinepark!

De hoogtijdagen van tennishallen zijn voorbij. Racket Sport Waalwijk draaide al een jaar of zeven met verlies. Eigenaar Erwin Hermes zocht een nieuwe huurder en koos voor het concept Jump XL. Squashbanen zijn ingeruild voor trampolines. “Indoor trampolineparken zijn een groeimarkt”, zegt Erwin.

Jump XL Waalwijk meet een oppervlakte van 2.300 vierkante meter. Het park is ingedeeld volgens het beproefde Jump XL concept. Toch is het park in Waalwijk ‘specialer’. Omdat er zo veel ruimte is, geldt de locatie als voorbeeldpark. Alle innovaties van ELI Play worden in Waalwijk getoond. Het concept is bovendien aangepast aan de doelgroep. Zo is er een ‘fun’ Ninja Course waar bezoekers zichzelf kunnen uitdagen om hun sterke punten te testen.

Het is druk in Waalwijk. Maandelijks telt het park een groot aantal bezoekers. Met behulp van social media en gerichte marketingacties wordt de jeugd uit de regio goed bereikt en geactiveerd.

“Trampolinespringen biedt volop mogelijkheden als sport én als vrijetijdsbesteding. Je kunt veel dingen doen op de trampoline, van aerobics en evenwichtsoefeningen tot stunten. Ook sportverenigingen hebben de trampoline ontdekt als trainingsalternatief.”

Gerard Beltz, Operations Manager Jump XL

Bekijk de video om te zien wat er te beleven is bij Jump XL Waalwijk:Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...