Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Geschikt voor alle leeftijden

Hi-Fly Hilden is het eerste trampolinepark van Hi-Fly. De verschillende toestellen bieden plezier en uitdaging aan bezoekers van alle leeftijdscategorieën.

Lees de Ins & Outs artikelen

De nieuwste toestellen voor trampolineparken

Hi-Fly Hilden heeft het allemaal! In het trampolinepark vind je diverse groepsactiviteiten, zoals de Twister en Dodgeball! Wanneer de Twister ronddraait gaan de spelers de strijd met elkaar aan, ze springen over de armen heen of duiken er onder door. Maximaal 8 spelers kunnen gelijktijdig aan het spel deelnemen. Daarnaast vind je een Ninja Course, Walk Wall, Jumptoren, interactieve games en nog veel meer!

Duelleren in het trampolinepark

Bezoekers zijn vaak op zoek naar uitdaging en competitie. Daarvoor heeft Hi-Fly verschillende activiteiten in het park. Twee spelers kunnen duelleren op de BattleBeam of elkaar uitdagen voor een van de interactieve spellen zoals de ValoJump of CardioWall. De ValoJump heeft diverse multi-player games zoals SuperStomp en SkyTails.

trampolinepark Hi-Fly
trampolinepark Hi-Fly

Wil jij meer weten over trampolineparken?

Wij delen graag informatie over onze trampolinetoestellen. Mail je vragen naar info@eliplay.nl of bel naar +31(0)411 745 300.


Loading page...