Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Trampoline park Jump Yard Örebro 5.200 m²

Een paar maanden terug opende het tiende trampolinepark van de Zweedse keten Jump Yard. Ze pakken door en ELI Play installeerde het elfde Jump Yard trampolinepark in Örebro.

Lees de Ins & Outs artikelen

Interactieve events in trampolinepark

Bij Jump Yard Örebro vind je enorm veel interactieve en competitieve events. In het trampolinepark is een dubbele ValoJump geïnstalleerd, waardoor spelers multi-player games kunnen spelen. Daarnaast vind je de interactieve SkyPods en Cardiowall. Het doel van deze spellen is om zo snel mogelijk de pods die licht geven te raken. Het spel stelt de snelheid en het reactievermogen van de spelers op de proef. Wie het meeste pods raakt binnen één minuut, is de winnaar!

Multi-player games

Naast de interactieve elementen die competitie bieden, zijn er diverse toestellen geïnstalleerd voor meerdere spelers of groepen, zoals de Multi-Sport arena, Ninja Course, Baskets, Stunt Zone en Twister. De Ninja Course bestaat uit twee banen met verschillende events waar bezoekers overheen moeten springen of klimmen of juist aan moeten hangen om zichzelf naar de overkant te slingeren. Om de Ninja Course spannender te maken is een timersysteem geïnstalleerd. Zo kunnen twee spelers gelijktijdig het parcours betreden en voor de snelste tijd gaan.

Trampolinepark voor alle leeftijden

Het trampolinepark is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. De jongste bezoekers springen op de Jump arena en proberen over of op de obstakels te springen en ook de ValoJump is een populaire attractie onder de jongeren! De jumpers die op zoek zijn naar meer spanning springen van de Jump Tower of waterval trampolines in de Foam Pit of doorlopen het Ninja Parcours. Voor de gevorderden jumpers zijn de High Performance trampolines de ideale spot voor het oefenen van stunts. Iedereen vermaakt zich op de verschillende trampolinetoestellen in het park!

Start een eigen trampolinepark!

Bent u ook van plan een trampolinepark te starten? Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste combinatie van trampolinetoestellen en sporttoestellen. Bekijk ons totale aanbod op onze website of neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s


Loading page...