Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Speeltuin AEON mall

Deze speeltuin is onlangs geopend in de AEON Mall in Hakusan, Japan. De attracties bieden plezier aan kinderen van diverse leeftijden, waardoor het een uitje wordt voor de hele familie om naar de shopping mall te gaan.

Lees de Ins & Outs artikelen

Speeltuin en shopping mall

Tegenwoordig kom je steeds vaker attracties tegen in shopping malls. De combinatie van retail en entertainment wordt alsmaar populairder. Bezoekers gaan niet enkel om te shoppen naar de AEON mall. Door de speeltuin, Kids ninja course, trampolines en klimwanden wordt het een beleving die bezoekers niet zomaar vergeten.

Speelstructuur en Kids Ninja Course

De speeltuin is al vanaf de andere kant van de shopping mall te zien! Het is een kleurrijke, uitnodigende en veelzijdige entertainment hoek. Je vindt een speelstructuur, trampolines en klimwanden. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen zich hier urenlang in vermaken. Ze klimmen en klauteren door de verschillende verdiepingen van de structuur en over verschillende obstakels en ballen heen. Daarnaast is er een speciale Kids Ninja Course gemaakt met een dubbel parcours. Kinderen kunnen hier de strijd met elkaar aangaan. Wie legt het snelste het leuke en uitdagende parcours af?

Van plan om een speeltuin in een shopping mall te starten?

Bent u benieuwd naar de leisure mogelijkheden in combinatie met retail? Wij hebben diverse speeltuinen en trampolineparken in shopping malls geïnstalleerd, maar ook in tuincentra, bouwmarkten en meubelzaken vindt u onze kinderspeelhoeken.

Bekijk onze webpagina’s met ons assortiment aan speeltoestellen, trampolinetoestellen en sporttoestellen. Als u vragen heeft, neem contact op met een van onze verkopers via info@eliplay.com of +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...