Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Realisatie trampolinepark Jump One Hannover

Het eerste trampolinepark van Jump One is al direct een succes. Het park biedt uitdaging en plezier voor alle leeftijdscategorieën en ligt midden in Hannover.

Lees de Ins & Outs artikelen

De start van een trampolinepark

Begin 2018 wordt ELI Play benaderd door een organisatie die actief is in meer dan honderd fitness centra en gokhallen. Zij besluiten om een voor hen nieuwe markt te betreden: de trampoline markt. Het doel is direct duidelijk: een van de grootste spelers in Duitsland worden en op de lange termijn ook in Europa.

Ze besluiten om te kiezen voor ELI Play als leverancier voor hun eerste trampolinepark in Hannover. Dit is de eerste stap voor de investering in deze markt. Ze leggen de lat hoog, het eerste project moet vergelijkbaar zijn met het beste van haar concurrenten in Duitsland.

In het midden van Hannover vinden ze een geschikte locatie, een oud trein station. Dit station wordt helemaal gerenoveerd, een grote investering, maar zeker de moeite waard voor zo’n unieke locatie. Een echte uitdaging om hier een trampolinepark voor te ontwerpen door de bestaande stalen balken in de ruimte en het hoge brandveiligheidsniveau. Samen met de verantwoordelijke architect heeft ELI Play hier geschikte oplossingen voor gevonden.

Het indoor trampolinepark bestaat uit meer dan 3.600 vierkante meter aan Jump elementen. De volgende uitdaging voor ELI Play: het gehele park in slechts 4 weken installeren. En dat is gelukt! Dankzij al het voorbereidende werk in de productiefaciliteit in Nederland, het modulair trampoline systeem van ELI Play en het gemotiveerde installatieteam!

Trampolinepark Jump One Hannover
Trampolinepark Jump One Hannover

Trampolinetoestellen voor alle leeftijdscategorieën

De trampolinepark trampolines van ELI Play zijn geschikt voor diverse leeftijdscategorieën. Bij Jump One Hannover is hier de juiste verdeling in gemaakt, zodat jong en oud urenlang plezier beleven! De main area, tumbling lane en half pipe zijn leuk voor de jongste bezoekers, maar ook om stunts te oefenen. De dodgeball, cageball, battle beams en dunk area zijn geschikt om tegenstanders uit te dagen voor een spelletje. Ook de Ninja course en twister bieden zowel uitdaging als plezier voor alle bezoekers. En met behulp van de foam pitzorg je ervoor dat je bezoekers zo veilig mogelijk kunnen stunten!

Jump One Hannover is sinds kort open en een van de meest attractieve trampolineparken in Duitsland. En wie weet wat voor projecten er nog aankomen in de toekomst!

Bekijk onderstaande video van Jump One Hannover.

Eigen trampoline park starten?

Ben jij ook van plan om een trampolinepark te starten? En heb je advies nodig? Bekijk ons stappenplanof neem contact op!Bekijk alle foto’s


Loading page...