Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Een combinatie van entertainment, sport en uitdaging!

Hi-Fly Mönchengladbach is het tweede trampolinepark van Hi-Fly. Het park heeft een oppervlakte van meer dan 2.000 m².

Lees de Ins & Outs artikelen

Trampolinepark met fun en interactie

Bij Hi-Fly Mönchengladbach vind je een grote diversiteit aan trampoline events! Je vind hier onder andere een Battle Beam, Slack Line, Tumbling lane en Trapeze. Daarnaast vind je activiteiten die geschikt zijn voor groepen bezoekers zoals kinderfeestjes, zoals de Twister en de Dodgeball.

Ook aan interactieve elementen ontbreekt het niet. In het park vind je een dubbele ValoJump, zo kunnen tegenstanders elkaar uitdagen voor multi-player games. Verder kunnen bezoekers hun behendigheid en snelheid testen op de CardioWall.

Trampolinepark Hi-Fly Mönchengladbach
Trampolinepark Hi-Fly Mönchengladbach

Sport en uitdaging

Het trampolinepark is geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën en doelgroepen. Voor de oudere doelgroep die meer op zoek zijn naar uitdaging is een Ninja Course en Big Bounce parcours geïnstalleerd. Het Big Bounce parcours is gebaseerd op het Big Bounce TV programma. Een uitdagend trampoline parcours dat speciaal ontwikkeld is voor trampolineparken.

Meer informatie over trampolineparken?

Heb je vragen over trampolineparken, toestellen of mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0)411 745 300.


Loading page...