Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Indoor Kidscorner, Praxis Groningen, Nederland

Je wilt net de nieuwe gordijnen ophangen en dan zijn de pluggen op. Dat wordt snel even naar de bouwmarkt, maar de kinderen zijn ook thuis. Ze willen maar wat graag mee naar Praxis in Groningen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Bouwmarkt praxis gaat voor indoor kidscorner!

De Nederlandse Praxis bouwmarkt keten zet de ‘makers’ centraal in het marketingconcept. Maar die handige doe-het-zelvers hebben ook kinderen. Een bouwmarkt is van nature geen kindvriendelijke plek. Ouders moeten constant opletten of hun kroost niet opeens rondrent met een gevaarlijk stuk gereedschap. Dat leidt af van het winkelen en kost omzet.

Bij Praxis Groningen is van dit probleem een kans gemaakt. In de winkel is een speelstructuur gebouwd. De makers kunnen rustig de benodigde materialen bij elkaar zoeken terwijl hun kinderen naar hartenlust veilig klimmen en klauteren in de speeltoestellen van ELI Play. Met resultaat: ontspannen ouders en kinderen die niet kunnen wachten tot ze weer naar Praxis mogen.

Dat de ouders meer toekomen aan het winkelen blijkt wel uit de omzetcijfers. Zo steeg na de plaatsing van de kinderspeelhoek het aantal impulsaankopen.Bekijk alle foto’s

Elementen:

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...