Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Funbox, EMTÉ Kootwijkerbroek, Nederland

Kleine speelplaatsen met spelpanelen komen we regelmatig tegen bij supermarkten. Arjan van ’t Goor van EMTÉ Kootwijkerbroek pakte het anders aan. Hij plaatste een complete speelstructuur bij de ingang van de winkel.

Lees de Ins & Outs artikelen

Indoor Funbox, een aanjager van de omzet!

Arjan is franchisenemer van de EMTÉ supermarktketen. Hij zoekt continu naar onderscheid en kreeg kritiek van collega-franchisenemers toen hij verklaarde een speeltoestel te willen plaatsen. De investering van zo’n dertienduizend euro was echter snel vergeten toen het positieve effect op de omzet van de supermarkt duidelijk werd.

Ontspannen boodschappen doen zorgt ervoor dat er langer gewinkeld wordt. Daarom besloot Arjan in 2016 te investeren in een speelstructuur. Tijdens een bezoek aan de supermarkt kunnen kinderen vanaf 4 jaar zichzelf vermaken, terwijl de ouders in alle rust de boodschappen doen. Arjan was een van de eersten die een speelstructuur plaatste in zijn supermarkt, maar hij raadt het iedereen aan.

De kinderspeelhoek zorgde ervoor dat mensen langer in de winkel bleven en meer geneigd waren tot impulsieve aankopen. Een aardige bijkomstigheid bleek dat het extraatje van EMTÉ Kootwijkerbroek een nieuw publiek trok, dat bereid was om een stukje verder te rijden voor de boodschappen. De enthousiaste reacties van kinderen van winkelbezoekers speelden duidelijk een rol in deze ontwikkeling.

“Het installeren van de speelstructuur heeft ervoor gezorgd dat ik mijn omzet zag stijgen. Het is een aanrader voor alle supermarkteigenaren.”

Arjan van 't GoorBekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...