Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Chat Perché in Reims

De binnenspeeltuin is een aanvulling op de twee bestaande micro-crèches Pirouette-Cacahouète en Picoti-Picota. Chat Perché is een locatie waar kinderen vrij kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen.

Lees de Ins & Outs artikelen

Grote speelstructuur

De grote speelstructuur van binnenspeeltuin Chat Perché is een indrukwekkend speelparadijs dat kinderen een onvergetelijke ervaring biedt. Deze uitgebreide structuur omvat diverse speelelementen, waaronder een spiraal glijbaan en een wave glijbaan. De aanwezigheid van de Power Tower voegt een echte klimuitdaging toe, terwijl de ballenbak en bouwblokken de creativiteit van de kinderen stimuleren.

Met twee verdiepingen biedt de speelstructuur voldoende ruimte voor avontuur, terwijl de touwbrug en diverse obstakels de fysieke vaardigheden van de kinderen uitdagen zijn er ook spelpanelen te vinden die educatieve vaardigheden triggeren en entertainment bieden. De combinatie van al deze elementen maakt de speelstructuur van Chat Perché niet alleen een fantastische plek voor kinderen om te spelen, maar ook een ruimte waar ze kunnen leren, ontdekken en plezier hebben.

Peuterzone

In de peuterzone van Chat Perché worden kinderen van 0 tot 3 jaar verwelkomd in een veilige speelomgeving. Een mini speelstructuur met een kleine glijbaan, een ballenbak en zachte speelelementen zoals de rocker, speelblokken en grote octopus bieden de kleintjes een ideale plek om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van speelse ontdekkingen.

Binnenspeeltuin voor verjaardagsfeestjes

Chat Perché is de perfecte locatie voor het vieren van verjaardagsfeestjes van kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. De kinderen beleven eindeloos plezier in de speeltuin en kunnen af en toe momentjes inlassen om samen te zitten en wat te eten en drinken in de speciaal ingerichte verjaardag ruimtes. Deze zijn gecreëerd in de thema’s tropische jungle, draken, ruimte en feest en geschikt voor 8 tot 10 of 15 tot 24 kinderen.

Van plan om jouw eigen binnenspeeltuin te starten?

Kijk verder op onze website of vraag een catalogus aan voor het aanbod aan speeltoestellen en een impressie van gerealiseerde projecten. Wij maken alle binnenspeeltuinen op maat. Dus heb je een idee en ben je benieuwd of wij dat kunnen realiseren? Neem contact met ons op via info@eliplay.nl of +31(0) 411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...