Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Indoor speeltuin Plantorama Taastrup

Een bezoek aan tuincentrum Plantorama wordt een leuk gezinsuitje. De speeltuin is de perfecte toevoeging voor kinderen tot 12 jaar.

Lees de Ins & Outs artikelen

Tuincentrum met speeltuin

Het tuincentrum in Taastrup is met een oppervlakte van maar liefst 15.000m² de grootste Plantorama van Denemarken. Huis- en tuinartikelen zijn niet het enige waarvoor je naar Plantorama gaat. ELI Play installeerde een grote speeltuin op de eerste verdieping: Spirestrup. Dit is de ideale plek voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. De speelstructuur bestaat uit twee delen: een grote speelstructuur met klimobstakels en grote glijbanen voor de wat oudere kinderen en een grote ruimte met een speelstructuur, mini glijbanen, een speelhuisje, puzzelblokken en soft play artikelen voor de kleinere kinderen.

Uitje voor het hele gezin

Door het brede aanbod artikelen in het tuincentrum, de grote speeltuin en het restaurant worden klanten uitgenodigd om voor een langere duur te blijven. Tijdens een bezoek kunnen kinderen op avontuur gaan in de speeltuin en ouders rustig een kopje koffie drinken en wat eten in het restaurant. Dit alles zorgt voor een unieke beleving voor het hele gezin!

Speeltuin of kinderhoek toevoegen in tuincentrum

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een speeltuin in uw tuincentrum? Bekijk ons brede speeltuin assortiment op onze website en neem contact met ons op via info@eliplay.com of +31(0)411 745 300.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...