Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Zelfstandig ondernemer gezocht. Iets voor jou?

Optimise

Ontspannen spelen, voor ouders én kinderen

Eric Verstappen en Henk Joosten: “Voor elke klant lopen we de extra mile”

Volgend artikel

“Ik geloof niet in eenmalige kortingsacties, juist mijn vaste klanten worden beloond.”

Indoor speeltuin KidsZoo in Noordwijkerhout biedt urenlang actief plezier voor de kinderen, maar weet ook goed in te spelen op de wensen van de ouders. Op heerlijke loungebanken kunnen zij lekker ontspannen terwijl ze hun spelende kinderen in de gaten houden. Voor ieder wat wils!

“Onze gasten kiezen heel specifiek voor ons. Er zijn mensen die vier of vijf keer per jaar naar een speeltuin gaan, maar die drie of vier keer voor ons kiezen. Dan denk ik toch: we doen het goed”, vertelt eigenaar Krijn van Dijk trots. “Op jaarbasis mogen we zo’n 75.000 bezoekers verwelkomen.”

6 meter de lucht in!

Op de vraag welke attractie het populairst is bij de kinderen, lacht de ondernemer hardop: “De hele speeltuin is één grote attractie. De kinderen gebruiken alle elementen en het aanbod is voor iedereen. Daarin heeft ELI Play ons geadviseerd.” Van Dijks blikvanger is de felgekleurde, 6 meterhoge klimvulkaan. Een echte uitdaging, zeker voor de wat jongere bezoekers: “Kijk papa, ik heb het gehaald!” horen we met regelmaat trotse klauteraars naar beneden roepen.

Van bierviltje tot ondernemersplan

Krijn van Dijk is zelf vader en bezocht met zijn vrouw en zijn toen nog jonge kinderen meerdere speeltuinen. Verschillende zaken sprongen de rasondernemer in het oog. Van Dijk zag kansen voor een nieuwe en unieke kwaliteitsspeeltuin. Hij begon te rekenen op een bierviltje en al gauw lag er een serieus businessplan. In ELI Play vond hij de perfecte partner voor de invulling van zijn kinderspeeltuin. “ELI Play leverde een bijzondere prestatie; ze hebben in twee maanden de hele hal ingericht.”

2000 m2 om te ravotten en spelend te leren

KidsZoo staat garant voor een middag kinderpret, waar de kinderen onbezorgd kunnen rennen, glijden, klimmen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Zo raken de kinderen hun energie kwijt, maar ontwikkelen ze ook hun motoriek en sociale vaardigheden. In hun eigen speel- en klauterwereld groeien de kinderen uit tot vliegensvlugge klimaapjes en worden vele nieuwe vriendschappen gesloten. Als ze even op adem moeten komen, dan zijn er genoeg alternatieven. Van tekenen en kleuren tot hinkelen en ouderwets blikgooien.

100% garantie op actie en pret voor het hele gezin

“Vanaf de start loopt KidsZoo goed”, vertelt Van Dijk trots. “Samen met ELI Play hebben we goed nagedacht over verrassende speelstructuren die de kinderen voldoende uitdaging bieden voor een middag actief speelplezier. Voor de ouders is er een prettig en overzichtelijk horecagedeelte met luxe loungebanken, waar aan de tafels wordt bediend. Zo kunnen ze op hun kinderen letten en tegelijkertijd zelf ontspannen.” Service op hoog niveau en dat zien we terug. De leestafel is actueel, op het grote scherm is te zien hoe Federer wordt verslagen op de US Open en een moeder werkt nog snel even wat mailtjes weg terwijl ze haar twee zoontjes met een schuin oog in de gaten houdt. Ook in de samenstelling van het menu is aan iedereen gedacht: snacks voor de jonge bezoekers met daarnaast luxebroodjes en gezondere keuzes als salades, yoghurt en fruit.

In onze speeltuin kunnen ouders heerlijk ontspannen op loungebanken

Krijn van Dijk

Vaste klanten worden beloond

“We zien sommige bezoekers heel regelmatig terugkomen. Ouders met kinderen als stuiterballetjes. Deze kinderen van nul tot vier rennen zo twee, drie jaar je tent door”, vertelt Van Dijk wanneer hij wordt gevraagd naar zijn vaste klanten. De trouwe klanten van KidsZoo worden gezien als de belangrijkste ambassadeurs en kunnen voordelig naar binnen. Zo zijn er jaarpassen voor onbeperkte entree, spaarkaarten voor gratis entree en 10-rittenkaarten voor voordelig entree.

Onze trouwe klanten zijn onze belangrijkste ambassadeurs

Ondernemer Krijn van Dijk binnen speeltuin Kidszoo

“Voor onze vaste gasten is de indoor speeltuin in Noordwijkerhout het ideale dagje uit. Dat blijkt wel uit het aantal herhaalbezoekers en jaarpassen die we verkopen.” Eigenaar Van Dijk gelooft niet in ‘zomaar’ korting geven; dat trekt vaak mensen aan die alleen voor de korting komen. Hij zet kortingsacties daarom beperkt in en zal altijd wat origineels verzinnen. Zo is er de Little Big Shopper, een kleine goodie bag met leuke aanbiedingen en een vrijkaartje. De jarige die zijn verjaardag in KidsZoo viert kan kosteloos naar binnen met het ‘jarige gratis’-kaartje. En om de vroege bezoeken te stimuleren is er het KidsZoo Kwartiertje: gratis entree aan het begin van de dag.

De service van ELI Play: “5-sterren!”

Van Dijk geeft prioriteit aan het onderhoud en de hygiëne van de binnenspeeltuin: “De veiligheid van de bezoekers staat natuurlijk voorop.” Over de samenwerking met ELI Play is Van Dijk meer dan tevreden. “Als ik ze bel voor herstel of een aanpassing, lopen de medewerkers van ELI Play altijd even een extra controlerondje. Door het onderhoud blijft alles er netjes uitzien en gaan de speelstructuren langer mee.”

Al twee jaar nummer 1!

KidsZoo krijgt veel enthousiaste reacties, van bezoekers en vanuit de branche. Het speelparadijs is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot Beste Speeltuin van Zuid-Holland door Dagje Uit.

Ook online scoort de indoor speeltuin erg hoog: bezoekers geven KidsZoo 4,7 van de 5 sterren op Facebook en 4,5 van de 5 sterren op recensiesite Tripadvisor. Gasten roemen het vermaak voor de kinderen, de overzichtelijkheid van de hal en de service, hygiëne en vriendelijkheid van het personeel.


Loading page...