Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
ELI Play aanwezig op de IATP en IAAPA beurzen

Nieuws

Onderhoud aan speeltoestellen en trampolineparken tot in de kleinste details

Nederland, Leisureland

Volgend artikel

De service van ELI Play

Onderhoud betekent voor het team van ELI Play aandacht voor alle details van trampolineparken en indoor speelstructuren. Zo’n 30 jaar geleden startte oprichter Eric Verstappen zijn succesverhaal juist met die details: zijn methode voor het reinigen van de ballen in het bij kinderen zo geliefde ballenbad is tot op de dag van vandaag effectief.

Vandaag is ELI Play een internationaal bedrijf dat bekend staat om haar betrouwbare trampolineparken en indoor speelstructuren. De hoge kwaliteit van de productie in eigen huis heeft daar alles mee te maken, maar ook de nazorg en service zijn beslissend.

Innovatie stopt niet bij aflevering

Onder leiding van specialist Stan is recent de afdeling ELI Play Service toegevoegd aan de activiteiten. Hierdoor worden de vele innovaties van het bedrijf nog meer dan voorheen vertaald naar passende nazorg en onderhoud. Stan: “Innovatie staat centraal, maar we koesteren ook ons verleden. Het reinigen van ballenbaden is nog altijd een dagelijkse taak van het team van onderhoudsmonteurs.” Momenteel richt het onderhoudsteam zich op de Nederlandse markt, maar de plannen stoppen niet hier. Ook de internationale markten kunnen weldra gebruik maken van de servicediensten van ELI Play.

Onderhoud binnen speeltuin, ELI Play Service
Onderhoud binnen speeltuin, ELI Play Service

Ontzorgen

Marketing en Communicatie Manager bij ELI Play: “We leveren al jaren indoor speeltoestellen en sinds enkele jaren trampolineparken. Daarbij kiezen we nadrukkelijk voor lange termijn relaties met ‘onze’ ondernemende klanten. Wij willen onze klanten volledig ontzorgen en er samen met hen voor zorgen dat ze duurzaam commercieel succesvol zijn. Daar horen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden volgens onze hoge kwaliteitsnormen bij.”

Onderhoudscontracten

Stan: “Naast de standaard onderhoudswerkzaamheden en ballenbadreinigingen, kunnen onze klanten ook kiezen voor de zekerheid van een onderhoudscontract. We komen dan periodiek langs voor preventieve controles van de speelstructuur. Als er dan aanvullende werkzaamheden nodig zijn, worden deze tijdig ingepland. Maatwerk staat daarbij centraal – we bespreken de wensen voor een onderhoudscontract met iedere klant afzonderlijk.”

Wilt u weten wat ELI Play op een regelmatige basis voor u kan betekenen?
Bel Stan via +31 (0)639 550 911 en hij vertelt er graag meer over.


Loading page...