Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
De groei van ELI Play in 2017

Nieuws

ELI Play aanwezig op de IATP en IAAPA beurzen

Onderhoud aan speeltoestellen en trampolineparken tot in de kleinste details

Volgend artikel

Het beursseizoen komt eraan!

Bij ELI Play leveren we speeltuinen en trampolineparken aan klanten over de hele wereld. We maken van elke dag een ‘happy day’, voor onze klanten, medewerkers en leveranciers. Daarom komt u ons tegen op alle toonaangevende beurzen in de leisure sector. Ook tijdens die beurzen laten wij u graag kennismaken met het positieve gevoel van de ELI Play-innovaties.

ELI Play zal dit jaar opnieuw aanwezig zijn op de toonaangevende IAAPA en IATP beurzen.

Mei – IATP Amsterdam

Op 21 en 22 mei kunt u kennismaken met ELI Play tijdens de IATP Conferentie in de Beurs van Berlage in Amsterdam. We presenteren ons daar samen met onze premium leveranciers. Ook biedt de IATP u de kans verschillende workshops bij te wonen om uw trampolinepark zo goed mogelijk te runnen. U vindt ons op stand 58.

Juni – Asian Attractions Expo Hongkong

Van 5 tot en met 8 juni kunt u een bezoek brengen aan de Asian Attractions Expo in Hongkong. Tijdens de beurs maakt u kennis met leveranciers uit de hele wereld, waaronder natuurlijk ELI Play. U vindt ons op stand 811.

September – IATP Ft. Lauderdale

Van 16 tot en met 18 september vindt de jaarlijkse versie van de IATP plaats in de Verenigde Staten. Naast de Europese beurs in mei, kunnen Amerikaanse klanten ook kennismaken met ELI Play tijdens de beurs in Ft. Lauderdale.

September – Euro Attractions Show Amsterdam

In dezelfde maand als de IATP beurs, kunt u ELI Play ontmoeten tijdens de Euro Attractions Show 2018 in Amsterdam. Tijdens deze beurs die is geopend van 25 tot en met 27 september, ontmoet u ELI Play op onze eigen, unieke stand. Tijdens de show zijn vertegenwoordigers van al onze verkoopkantoren aanwezig.

Bezoek ELI Play op de beurs

November – IAAPA Attractions Expo Orlando

De laatste internationale beurs van 2018 is de IAAPA Attractions Expo in Orlando. Waar wij ons voorheen samen met andere Nederlandse partijen presenteerden, zal ELI Play dit jaar met een eigen stand aanwezig zijn. Wij ontmoeten u graag van 13 tot en met 16 november.

Daarnaast zullen de partners van ELI Play aanwezig zijn tijdens de DEAL Show in Dubai, de Space in Frankrijk en de Vakbeurs in Hardenberg.

Bekijk onze beurzen en evenementen pagina!

Member of:

ELI Play lid van IAAPA
ELI Play lid van IAAPA

ELI Play lid van IATP

ELI Play lid van IATPLoading page...