Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Hoe past een trampolinepark in een ruimte?

Nieuws

Nieuwe huisstijl voor ELI Play

Onderzoek trampolineparken Europa en Verenigde Staten

Volgend artikel

Een nieuwe huisstijl voor ELI Play

Enkele jaren geleden bundelden VCS Play en VCS Play France hun krachten onder de nieuwe naam ELI Play. Een nieuw, krachtig merk in de leisure sector was geboren. Nu zet ELI Play de volgende stap, met een nieuwe huisstijl en website.

Met de naamswijziging van de eerste verkoopkantoren werd vanaf 2015 flink bijgedragen aan de vestiging van het kwaliteitsmerk in de leisure sector, ELI Play. Nu zijn de missie en visie in lijn gebracht met de snelle internationale groei en portfolio verbreding van het bedrijf. Daarom wordt de stap gezet naar een actuele huisstijl, met een pay-off die in één klap duidelijk maakt waardoor het ELI Play-team wordt gedreven: ‘Every day a happy day’.

Nieuwe logo ELI Play, fabrikant binnen speeltuin en trampolineparken
Nieuwe logo ELI Play

Antwoord op snelle groei

“Onze snelle groei daagt het team constant uit. ELI Play streeft ernaar om de meest gevraagde speel- en sportomgevingen te creëren. We willen ‘onze’ ondernemers én hun gasten elke dag opnieuw blij maken. De nieuwe huisstijl symboliseert die ambitie krachtig en is bovendien onderscheidend. Door het internationaal voeren van één naam, gekoppeld aan een sterk beeldmerk, kunnen wij onze positie van marktleider in de toekomst vasthouden en verder uitbouwen.”

Every day a happy day

De kleur blauw van het nieuwe beeldmerk is bewust gekozen. “Hiermee willen wij uitstralen dat wij een betrouwbare partner zijn, waarop klanten kunnen bouwen. Onze betrokkenheid stopt niet nadat het koopproces is afgerond. Ook als een park in bedrijf is, of als er wordt nagedacht over uitbreiding en optimalisatie, staan wij naast onze klanten. De nieuwe pay-off ‘Every day a happy day’ staat dus ook voor wie wij zijn: een partij waarmee langdurig samenwerken een plezier is en waarbij innovatie centraal staat.”

Huisstijl ELI Play, fabrikant trampolineparken en speeltuinen
Nieuwe huisstijl ELI Play
ELI Play Service, onderhoud en repartaties indoor speeltuinen en trampolineparken
ELI Play Service voor uw trampolinepark of indoor speeltuin

Loading page...