Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Onderzoek trampolineparken Europa en Verenigde Staten

Nieuws

ELI Play naar uitnodigende nieuwe locatie

Binnenspeeltuin Lykke Land maakt Marissa Ferienpark compleet

Volgend artikel

Beleving, productie en innovatie onder één dak

Bij de start van ELI Play, tien jaar geleden, werkten vier medewerkers aan de productie van speeltoestellen. Tegenwoordig produceert, onderhoudt en verkoopt een veel groter, internationaal team jaarlijks ruim 200 ‘playgrounds’. In september verhuist ELI Play naar een uitnodigend nieuw pand in Boxtel, waarin beleving en productie worden gecombineerd.

ELI Play begon in 2007 met de productie van indoor speeltoestellen. Dankzij de toenemende populariteit van trampolineparken en onze successen met indoor speeltuinen in binnen- en buitenland, hebben wij ons ontwikkeld tot de toonaangevend fabrikant in de leisure sector.

Ruimte voor de eisen van nu

Om de groei bij te houden is de productiefaciliteit in Eindhoven in de afgelopen jaren meerdere keren verbouwd. Er werd zelfs een tweede productielocatie in gebruik genomen, elders in de Brabantse stad. De huidige bedrijfsoppervlakte van zo’n 3.000 vierkante meter is echter niet meer toereikend. Het pand in Boxtel komt met zo’n 8.000 vierkante meter vloeroppervlak ruimschoots tegemoet aan de eisen van nu.

Sports & Play Lab

De managing director van ELI Play, is ervan overtuigd dat het nieuwe pand ELI Play de ruimte geeft om haar ambities te blijven waarmaken: “ELI Play heeft als doel de meest gewilde speel- en sportomgevingen te ontwerpen en te produceren, waarmee kinderen en volwassenen keer op keer plezier beleven."

De nieuwe locatie biedt ruimte voor een forse groei én stelt onze klanten in staat om onze innovaties real-time te beleven in het nieuw in te richten ‘Sports & Play Lab’.

Opening begin 2018

Natuurlijk begrijpen wij dat al onze huidige en toekomstige klanten nieuwsgierig zijn naar de nieuwe locatie en naar het ‘Sports & Play Lab’. Daarom zullen wij begin 2018 onze deuren openen voor onze leveranciers, klanten, familie en andere geïnteresseerden. Wilt u daar ook bij zijn? Laat dan nu alvast uw gegevens achter bij Milou van Loon, via marketing@eliplay.com.


Loading page...