Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Interactieve speeltoestellen voor trampolineparken

Artikel

Hoe maak je een ballenbak schoon?

Advies voor het heropenen van trampolineparken en speeltuinen

Volgend artikel

Ballenbakreinigingen door ELI Play

Een ballenbak moet regelmatig worden schoongemaakt. ELI Play, voorheen VCS Play, startte in 1994 met het reinigen van ballenbakballen door middel van een ballenwasmachine. Nu 25 jaar later is het reinigen van ballenbakken nog steeds een van de core-activiteiten van onze service afdeling.

Hoe kan ik mijn ballenbak schoonmaken?

In Nederland en omliggende landen bieden wij de mogelijkheid om uw ballenbak schoon te laten maken door een van onze servicemonteurs. Helaas hebben wij niet overal ter wereld een van onze servicemedewerkers beschikbaar. In deze landen bieden wij u de mogelijkheid aan, uw eigen ballenwasmachine te bestellen. Maar hoe reinig je nu die duizenden ballenbakballen in jouw binnenspeeltuin?

Afspraak inplannen?

Neem contact op met onze serviceafdeling via service@eliplay.com of +31 (0)411 745 300 om een afspraak in te plannen. Het kan zijn dat u een éénmalige ballenbakreiniging kiest of dat u ons meerdere malen per jaar wil uitnodigen voor een reiniging. Tijdens dit gesprek vragen wij u om te checken hoeveel ballen u ongeveer in uw ballenbak heeft liggen. Op basis hiervan maken wij een schatting van de kosten en de tijd die wij nodig hebben.

Spoedreiniging ballenbak

Het komt voor dat er ongelukjes gebeuren in de ballenbak. Daarvoor bieden wij spoedreinigingen aan. Spoedreiniging nodig? Bel dan +31 (0)411 745 300.

Wat gebeurt er eigenlijk tijdens een reiniging?

Op het afgesproken moment komt een van onze servicemonteurs bij u langs met de ballenreinigingsmachine. Deze wordt met een grote hoeveelheid water en speciaal desinfecterend schoonmaakmiddel gevuld. Zodra de machine klaar is voor gebruik gaat hij aan de slag.

Met een slang worden alle ballen opgezogen uit de ballenbak. Binnen in de machine zit een reinigingsmechanisme met borstels die de ballen schoonmaken. Vanuit de machine worden de ballen opgevangen in een net waarin ze opdrogen.

Terwijl de ballen drogen wordt de vloer van uw ballenbak gereinigd. De bak wordt gestofzuigd en schoongemaakt met een desinfecterend schoonmaakmiddel. Vervolgens worden alle zakken met ballen weer geleegd in de ballenbak. Indien u nieuwe ballen voor de ballenbak had besteld worden deze direct meegenomen.

Meer advies nodig? Of wilt u nieuwe ballenbak ballen kopen?

ELI Play ondersteunt onze ondernemers graag bij het onderhouden van uw speeltuin of trampolinepark. Bekijk in ons Ins & Outs Magazine onze tiplijst voor het onderhouden van uw structuur. Of neem contact op voor het inplannen van een afspraak en/of het bestellen van uw eigen reinigingsmachine. Bel onze service afdeling via +31 (0)411 745 300 of stuur een e-mail naar service@eliplay.com.


Loading page...