Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
Happy days tijdens de EAS in Amsterdam!

Nieuws

Big Bounce nu ook in Frankrijk!

LoisiFlandres: Vlaams speelparadijs voor alle leeftijden

Volgend artikel

ELI Play heeft het uitdagende parcours voor Big Bounce – een spannende, fysieke game show – ontworpen, geleverd en geïnstalleerd. Na een succesvol seizoen op de Duitse tv, gaan we nu Frankrijk in, samen met EndemolShine Germany en RTL.

In september 2018 worden de opnames voor het tweede seizoen van Big Bounce in Duitsland gemaakt. Frankrijk sluit aan voor een eerste seizoen. De uitbreiding van de Big Bounce-projecten is voor ELI Play opnieuw een bewijs van ons marktleiderschap in de leisure-industrie.

Trampolineparcours Big Bounce, opnieuw een succes

Big Bounce trok vorig jaar in Duitsland ruim 3,7 miljoen kijkers, 400 deelnemers namen de uitdaging aan. Dit jaar hoopt ELI Play dit succes samen met EndemolShine Germany en RTL opnieuw te evenaren. Het parcours is volledig geëvalueerd en ELI Play doet de komende tijd de nodige aanpassingen om het verder te verbeteren.

Nieuwe elementen in het parcours

Het parcours bevatte in 2017 al de nieuwste innovaties, daarom zal het niet volledig worden aangepast. Wel zijn we actief bezig met het ontwikkelen en bedenken van enkele nieuwe spectaculaire elementen en innovaties, die nog meer uitdaging geven aan het parcours.

Big Bounce obstakels

Making-of

Het produceren en ontwikkelen van het trampolineparcours brengt veel uitdagingen met zich mee. De oppervlakte is ruim 4.700 vierkante meter. Er zijn dan ook meer dan 100 vrachtwagens van Van der Heijden-transport nodig voor het vervoer van ELI Play in Boxtel naar Breepark in Breda.

Bent u benieuwd hoe het produceren van dit parcours gaat? Bekijk dan de making of van Big Bounce in 2017.


Loading page...