Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
“Zet speeltoestellen neer, open de deuren … en je bent hetzelfde als iedereen”

Nieuws

ELI Play leverancier van The Big Bounce

De stap naar een eigen indoor speeltuin

Volgend artikel

Samenwerking ELI Play met EndemolShine Germany en RTL

EndemolShine Germany en RTL lanceren in het voorjaar van 2018 met Big Bounce een nieuw televisieprogramma met internationale allure. ELI Play ontwerpt en levert het uitdagende parcours voor deze ultieme fysieke game show.

Big Bounce is de ultieme gameshow, waarbij je letterlijk uit je stoel springt! Het vernieuwende programma lijkt op een spelshow, maar heeft de aantrekkingskracht van een talentenwedstrijd.

De hindernissen drijven de deelnemers tot het uiterste op het gebied van snelheid, kracht, balans en timing. ELI Play is momenteel bezig met het testen van alle hindernissen.

Taakstellende planning

In de vroege zomer werd ELI Play benaderd door EndemolShine Germany en RTL om mee te werken aan het nieuwe programma. We lieten er geen gras over groeien en begonnen in juli met het ontwerp en de productie van het uitdagende parcours. In oktober was het parcours al volledig opgebouwd en konden de televisieproducenten testdagen organiseren.

Vernieuwend parcours

Ondanks de ultrakorte termijn waarop Big Bounce werd gerealiseerd, is het parcours zeer vernieuwend. Het bevat elementen die nog niet eerder zijn uitgebracht en die mogelijk in de nabije toekomst ook hun weg vinden naar de reguliere productie. “We hebben ondanks de taakstellende planning opnieuw kunnen bewijzen dat innovatie en flexibiliteit in de genen zitten van het ELI Play-team.”

Making-of

Begin 2018 biedt ELI Play iedereen de kans om het productieproces te volgen door middel van een making-of video waarbij het gehele ontwerp, productie, installatie en opnames te zien zijn.

Ik verwacht dat de lancering van Big Bounce een impuls zal zijn voor de indoor leisuresector in Duitsland. We kijken nu al uit naar de internationale uitrol van dit televisieformat.

ELI Play

Voorjaar 2018

Het televisieprogramma Big Bounce is vanaf het eerste kwartaal van 2018 te zien bij RTL Duitsland en wordt geproduceerd door EndemolShine Germany.


Loading page...