Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin Hotel Heppie Vierhouten

ELI Play heeft een kleurrijke binnenspeeltuin mogen realiseren, deze structuur is ongeveer 180 vierkante meter en draagt bij aan het kinderen weer even kind laten zijn in een positieve, veilige en stimulerende omgeving.

Lees de Ins & Outs artikelen

Hotel Heppie

Onlangs is een tweede locatie van Hotel Heppie gebouwd op de Veluwe, een bijzondere plek voor het vergeten kind. Alles is afgestemd op de wensen en behoeften van kinderen, gezinnen en vrijwilligers. Hierdoor kunnen kinderen hun zorgen achter zich laten en zich in een veilige en prettige omgeving terugtrekken en ontwikkelen. De vakanties en weekenden zijn speciaal voor kinderen en gezinnen georganiseerd waar thuis problemen afspelen. Daarom staan plezier en vrienden maken, onbezorgd spelen, veiligheid en positiviteit centraal tijdens een verblijf.

Onbezorgd spelen

In de drie verdiepingshoge speelstructuur kunnen kinderen genieten en onbezorgd spelen, waarbij hun verbeelding de vrije loop kan nemen en de grootste avonturen worden beleefd. Met elk obstakel dat wordt overwonnen, elke brug die wordt overgestoken en elke sprong op de trampoline voelen kinderen zich bevrijd van zorgen en kunnen ze volledig opgaan in het moment. In de grote Multi sport arena kunnen kinderen verschillende balsporten uitoefenen en samen met anderen spelen. De mooiste bouwcreaties worden gemaakt in de blokkenhoek en de glijbaan is altijd een van de favoriete attracties. Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat hun kinderen zich vermaken in een veilige en stimulerende omgeving.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...