Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Binnenspeeltuin de Poenenhof

De Poenenhof is een avonturenboerderij aan de Nederrijn in Duitsland, de ideale plek voor een vakantie of dagje uit.

Lees de Ins & Outs artikelen

Vakantie of dagje uit

De Poenenhof is de ideale uitvalsbasis op het platteland, waar voor iedereen genoeg te beleven valt. Ze bieden vakantiewoningen en een groepsaccommodatie aan om meerdere dagen van de rust en de plattelandsactiviteiten te genieten, maar ook voor een dagje uit of een kinderfeestje is het de perfecte locatie. Op de boerderij valt van alles te beleven. Er zijn verschillende dieren zoals ezels en geiten, maar ook is er de mogelijkheid om een potje voetballen of beachvolleybal te spelen.

In de schuren beleef je avonturen

De boerderij dient niet meer als boerderij, maar als plek voor ontspanning en plezier! Daarom is de strohal omgetoverd tot een enorme speelschuur voor de bezoekers waar diverse activiteiten worden aangeboden.

In deze ruimte hebben we een grote speelstructuur van drie verdiepingen geïnstalleerd waar kinderen de beest uit kunnen hangen! Ze razen door de speelstructuur over en door alle obstakels en van verdieping naar verdieping. Via de kruipbuizen en glijbanen kunnen ze zich snel naar een andere plek in de structuur verplaatsen. En wat past er beter bij de boerderij dan de koe rocker? Deze zit achterin de speelstructuur verborgen, maar biedt enorm veel plezier.

Uw eigen speelstructuur bouwen?

Heeft u ook een locatie waar u graag een speeltoestel aan wil toevoegen? Al onze speeltoestellen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Boxtel. Samen met onze klanten kijken wij naar de beste opvulling van een ruimte om bezoekers zoveel mogelijk speelplezier te kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via +31(0)411 745 300 of info@eliplay.nl.Bekijk alle foto’s

Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op

Loading page...