Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Vorig artikel
ELI Play naar uitnodigende nieuwe locatie

Artikel

Binnenspeeltuin Lykke Land maakt Marissa Ferienpark compleet

10 Tips voor het onderhouden van jouw binnenspeeltuin!

Volgend artikel

Onlangs installeerde ELI Play een binnenspeeltuin op vakantiepark Marissa. Christian Puls, Sales Manager Wald & Welle Reeser Meer GmbH, vertelt ons meer over het vakantiepark en natuurlijk de nieuwe speeltuin.


Marissa Ferienpark

In 2018 startten we met de ontwikkeling van het Marissa Ferienpark in Lembruch, het noordwesten van Duitsland. Het ligt in een natuurlijk landschap aan het Dümmermeer. Dit is het op één na grootste meer van Nedersaksen. Het vakantiepark opende in 2019 en heeft vandaag de dag maar liefst 470 units met ongeveer 3.000 bedden.

De afgelopen jaren zien we dat de vakantieduur in Duitsland is afgenomen, mensen zijn vaak op zoek naar vakantiebestemmingen voor korte duur en die gemakkelijk te bereiken zijn. Wij kunnen dit bieden aan 20 miljoen mensen die in Duitsland wonen binnen een straal van 400 km.

Van vakantiepark naar resort

Het uitgestrekte gebied, het meer en de natuurrijke omgeving. Kortom, de ideale plek voor een natuurgericht vakantiepark. Marissa Ferienpark biedt haar gasten een breed en divers aanbod aan faciliteiten, waardoor het eigenlijk geen vakantiepark meer is, maar een resort dat zich richt op ontspanning en recreatie. Voor elke doelgroep is er meer dan genoeg te doen!

Op het park vind je een binnen- en buitenzwembad, spa/wellness, grote binnenspeeltuin, skatepark, basketbalveld en fietsverhuur om de omgeving te ontdekken. Aan het meer ligt een zandstrand met een gezellige beach club en watersportverhuur voor het huren van bijvoorbeeld waterfietsen of supboarden. Verder is er gedacht aan verschillende restaurants en horecapunten en een grote conferentie ruimte die geschikt is voor 300 personen.

Vakantiepark met Scandinavisch karakter

We hebben Deense roots in het bedrijf en dit is duidelijk zichtbaar op het park. De typisch Scandinavische stijl zie je in het interieur van de vakantiehuizen en appartementen. Het ‘Hygge’ concept wordt in Duitsland steeds populairder. Het Deense woord ‘Hygge’ is te vergelijken met gezelligheid, het staat voor het creëren van een fijne warme sfeer, genieten van de fijne dingen met fijne mensen om je heen. Marissa probeert dit gevoel te creëren met het interieur, waardoor de vakantiewoningen voelen als een tweede thuis voor de bezoekers.

Binnenspeeltuin Lykke Land

We wilden nog iets buitengewoons voor kinderen installeren waar ze het hele jaar plezier kunnen beleven. Dat is een speeltuin geworden en niet zomaar een! De binnenspeeltuin Lykke Land, dat in het Deens gelukkig betekent, bestaat uit twee grote gebouwen die door de horecagelegenheid aan elkaar verbonden zijn. In totaal heeft Lykke Land een oppervlakte van 2.500 m². Met de komst van de speeltuin is het Marissa vakantie resort helemaal af.

Binnenspeeltuin Marissa Ferienpark - ELI Play
Binnenspeeltuin Lykke Land bij Marissa Ferienpark

Voor ieder wat wils

Lykke Land biedt voor ieder wat wils. De ene hal is gericht op kinderen tussen de 0 en 8 jaar. Hier staat een enorme speelstructuur die bestaat uit glijbanen, klimtorens, een PowerTower, een Klimvulkaan, een DonutGlider, dubbele ValoJump, touwbruggen en de Soft Ball Experience. Voor de allerkleinsten is een aparte peuterzone geïnstalleerd met een kleine structuur, ballenbak en verschillende soft play items.

De andere hal is gericht op de iets oudere doelgroep. Hier staat een grote interactieve HiT iT! Arena, een dubbele ValoJump installatie en diverse Klimwanden. Het is een speeltuin die ook ouders activeert. We willen niet dat de ouders enkel toezicht houden op de kinderen, maar juist mee doen met de kinderen. Door de juiste mix van activiteiten, worden alle doelgroepen geactiveerd.

De speeltuin is niet alleen toegankelijk voor bezoekers van het park. Ook dag gasten of mensen uit de buurt zijn welkom om met het gezin, familie, vriendjes en vriendinnetjes te komen spelen. In het horeca gedeelte is hier ook rekening mee gehouden, hier is plek gecreëerd voor meer dan 300 bezoekers. Twee verdiepingen zijn zo ingericht dat er voldoende plek is voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, maar ook is er een speciale lounge ruimte ingericht voor (groot)ouders die even uit de drukte willen ontsnappen.

ELI Play leverancier binnenspeeltuin Marissa Ferienpark
Marissa Ferienpark - Binnenspeeltuin gemaakt door ELI Play

Loading page...