Wij zoeken collega’s, bekijk hier onze vacatures

Fabrikant speeltoestellen

Met meer dan 30 jaar op het gebied van indoor speeltoestellen is ELI Play een van de grootste spelers in de leisure branche. ELI Play is de fabrikant van indoor speeltuinen, trampolineparken en sport courses. Wij maken alle toestellen in onze eigen productiefaciliteit om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Professioneel speeltoestel van ELI Play

Ben je op zoek naar speeltoestellen voor een kinderhoek, indoor speeltuin of trampolinepark? Bij ELI play ben je aan het juiste adres. Wij designen, produceren, installeren en onderhouden unieke speeltoestellen. Wij denken graag mee met onze klanten vanaf de start van het project. Denk hierbij aan de keuze voor speeltoestellen, maar bijvoorbeeld ook aan de eisen waaraan een locatie moet voldoen. Inmiddels hebben wij meer dan 2500 speeltuinen en meer dan 300 trampolineparken gerealiseerd in meer dan 45 landen.

Bekijk onze productpagina’s voor meer informatie over indoor speeltoestellen, trampolineparken en sport courses.

Professioneel speelgoed voor binnenspeeltuinen

ELI Play biedt diverse spelelementen aan voor kinderspeelhoeken, binnenspeeltuinen en family entertainment centers. Van kleine tor grote structuren die geschikt zijn voor alle leeftijdscategorieën. Populaire elementen zijn de ballenbak, glijbaan, multi-sport arena, bouwblokken en de klimvulkaan. Daarnaast bieden wij ook interactieve spellen, zoals HiT iT! for kids. HiT iT! for kids is een spel waarbij kinderen in beweging moeten blijven en ontzettend veel plezier beleven. Doordat er in de speelstructuur op alle locaties targets opgehangen kunnen worden, ontdekken de kinderen de gehele speeltuin opnieuw.

Professionele speeltoestellen van ELI play

Ben je benieuwd wat ELI Play voor jou kan betekenen? Plan dan een afspraak in en maak kennis met de werkwijze van ELI Play. Neem contact op met Stan via stan@eliplay.com of +31 (0)639 550 911.


Meer informatie aanvragen
Geïnteresseerd in een van de producten?

Bel onze accountmanager Stan op +31 (0)639 550 911

Neem contact op
Loading page...